Három érme került a reflektorfénybe: BNB (BNB), Pullix (PLX) és Arbitrum (ARB). Míg a BNB és az ARB jól bevált altcoinok, a PLX a 8. szintű előértékesítési sztárja, amely 2024-ben a következő 100-szoros kriptóvá válhat. Nézzük meg, miért.

More Crypto Online véleménye: A BNB ára hamarosan elérheti a 409 dollárt

Az utóbbi időben a BNB (BNB) emelkedő trendet mutat. A BNB árfolyam mozgását tekintve 332 dollárról 369 dollárra ugrott. Piaci kapitalizációja ez idő alatt 49 milliárd dollárról 55 milliárd dollárra nőtt. A More Crypto Online YouTube-csatorna mögött álló kriptoelemző szerint ez a bullish trend folytatódhat. Új YouTube-videója azt jósolja, hogy hamarosan 409 dollárra szárnyalhat.

Ezenkívül az altcoin technikai elemzése emelkedő trendet mutat. Például 27 technikai mutató zölden villog. Eközben a BNB kripto 100 és 200 napos EMA felett kereskedik. Ezért a piaci elemzők bullish BNB-ár-előrejelzést készítettek, mely szerint az ára 2024 első negyedévében várhatóan eléri a 493 dollárt.

Pullix (PLX): Az egyik legnépszerűbb Altcoin, amelyet figyelni érdemes

pullix

A Pullix (PLX) a közelmúltban a címlapokra került, mivel a BitMart bejelentette, hogy hamarosan listázza ezt az altcoint. A folyamatban lévő előértékesítés során a Pullix mögött álló csapatnak több mint 8,5 millió dolláros finanszírozást sikerült megszereznie az erős token eladásoknak köszönhetően. Több mint 114 millió (a 120 millióból) PLX token kelt el – nyilvánvalóan a globális befektetők érdeklődnek az innovatív projekt iránt.

A Pullix ambiciózus célkitűzése, hogy forradalmasítsa az online kereskedést a CEX és a DEX funkciók egy platformon történő kombinálásával, sok kereskedőt felkeltett az érdeklődése. Ez a csere lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy számlán kereskedjenek az összes eszközosztályokkal, beleértve a kriptovalutákat is, sok likviditás mellett és alacsony kereskedési díjak mellett.

Ennek az ökoszisztémának a mozgatórugója a PLX, a platformon történő tranzakciókhoz használt elsődleges üzemanyag. Ennek az altcoinnak a megtétele azt eredményezi, hogy megkapod a Pullix napi bevételének egy részét. Ezenkívül a Pullix egy égetési funkciót is bevezet, amely drasztikusan csökkenti a készletet és idővel növeli az értéket.

Egy PLX mindössze 0,14 dollárba kerül – ez 250%-os értéknövekedés a kezdetektől fogva. Az iparági elemzők azonban 100-szoros növekedést jósolnak, amint az eléri a tőzsdéket. Az Uniswap március 4-én, a Bitmart pedig március 7-én kerül bevezetésre, a további tőzsdék pedig várhatóan bejelentésre kerülnek. A Pullix 2024 legjobb altcoinjai közé tartozhat, ha minden a tervek szerint halad.

Arbitrum (ARB): Túlfeszültségek a havi diagramon

Eközben az Arbitrum (ARB) emelkedő hullámot lovagol meg. A CoinMarketCap szerint az Arbitrum ára 1,69 dollárról 1,84 dollárra nőtt csak az elmúlt hónapban. Piaci kapitalizációja szintén 2,18 milliárd dollárról 2,35 milliárd dollárra emelkedett ezalatt az idő alatt.

Az altcoin technikai elemzése emelkedő eredményeket mutat, mivel 17/30 zöld kereskedési napot élt meg. Ezenkívül az Arbitrum kriptoval a 21 napos EMA felett kereskednek. Mindezen okok miatt a piaci elemzők bullish Arbitrum árat jósoltak. 2,72 dolláros növekedést jósolnak 2024 első negyedévében,

Mi adja a Pullix versenyelőnyt a BNB-vel és az Arbitrummal szemben?

Alacsony, mindössze 28 millió dolláros piaci kapitalizációjával a Pullix határozott előnnyel rendelkezik az olyan nehéz súlyúkkal szemben, mint a BNB és az Arbitrum. Más szóval, a PLX-nek kevesebb forrásra van szüksége ahhoz, hogy jelenlegi ára megugrjon. Ezért a Pullix az egyik legjobb altcoin lehet, amelybe be lehet fektetni a gyors megtérülés érdekében.


A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

 Látogassa meg Pullix weboldalát 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Számoldki.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!


Pénzügy