Különösen a Ripple (XRP), a Bitcoin és az Ethereum tapasztaltak jelentős tranzakciós növekedést, ahol az XRP egy hatalmas, 100 millió tokenes átutalást rögzített, értéke meghaladja a 51,2 millió dollárt.

Eközben a Pullix figyelmet von magára, mivel a befektetők folyamatosan gyűjtik a tokeneket az ongoing (folyamatban lévő) token előértékesítése során. Majdnem 5 millió dollár értékű token eladásával a Pullix egyre inkább ígéretes kriptovalutának látszik, amit érdemes beszerezni az optimalizált hozamok érdekében.

A Ripple kriptovaluta (XRP) lenyűgöző bálnaátutaláson megy keresztül, annak ellenére, hogy komoly visszaeséseket élt át

Éppen a napokban, mielőtt megtörtént volna az elbűvölő 100 millió tokenes tranzakció, a Ripple már egy 28,750,000 értékű, több mint 14,7 millió dolláros átutalást is tapasztalt. Azonban az éppen most átvitt 100 millió token jelentős mérföldkő a Ripple átutalási történetében.

Annak ellenére, hogy a Ripple hírneve ingatag, és korábban problémák merültek fel a biztonsági óriással, az SEC-vel, a kriptovaluta még mindig egy ígéretes kriptovaluta, amely nagy visszatérést ígér a hónapban bekövetkezett 17,81%-os veszteség ellenére.

A Ripple árfolyama jelenleg heti árazási tartományban mozog, 0,50 és 0,63 dollár között. Azonban a jövőben várhatóan fel fog lendülni az ára, és az 1 dollár felé közelít majd idővel.

A Bitcoin (BTC) továbbra is uralkodik a bálnaátutalások terén az év során

Az év eleje óta a Bitcoin számos bálna tranzakciót tapasztalt, amelyek azt jelezik, hogy a BTC idén a legtöbb befektető és intézmény számára elsődleges választás.

Csak mostanában, a Whale Alert adatai szerint a Bitcoin öt egymást követő tranzakciót tapasztalt, négy közülük több mint 59 millió dollárt ért, az utolsó pedig körülbelül 53,8 millió dollárra rúgott. Ezek a tranzakciók számos más bálnaátutalást követnek, amelyek az idén történtek.

Ennek egyik meghatározó tényezője a Bitcoin árának várható emelkedése. A szakértők szerint a Bitcoin ára idén meghaladhatja a 100 000 dollárt, ezzel a legjobb kriptoinvestícióvá válva az idén.

Az Ethereum (ETH) továbbra is jelentős tranzakciókat rögzít, miközben a token-kínálat elfogy

Bár a Bitcoin ára nagy hatással van az altcoin-árakra, az Ethereumnak saját belső tényezője van, amely jelentősen befolyásolhatja az árát. Ahogy az Ethereum elfogyasztja a forgalomban lévő token-kínálatát, várhatóan emelkedik az Ethereum token kereslete és ára.

Az Ethereum követni fogja a Bitcoin árának befolyásoló hatását, azonban a kriptovaluta nagy potenciállal rendelkezik arra, hogy önállóan is stabilizálódjon minden nehézség ellenére.

Az Ethereum jelenleg erősen tartja magát a heti tartományban, amely 2,310 és 2,380 dollár között van. Azonban az előző héten történt jelentős, 200 millió dolláros bálna tranzakciók után az Ethereum token készen áll egy magasabb áremelkedésre.

A Pullix (PLX) továbbra is megőrzi a befektetők érdeklődését, mivel közel áll a tokenek közel 5 millió dollár értékű eladásához

Az ongoing (folyamatban lévő) Phase 7 előértékesítésének közepéhez közelítve a Pullix (PLX) már sikeresen gyűjtött több mint 4,7 millió dollárt. Jelenleg a tokeneket 0,1 dollárért kínálja eladásra. A Pullix kriptoprojekt elkötelezett amellett, hogy forradalmasítsa a kriptokereskedelem tájképét egy olyan innovatív mechanizmus segítségével, amely összefűzi a CeFi és a DeFi elemeket.

Ezen felül a Pullixet optimalizált hatékonyság érdekében készítették el; így tervezték meg, hogy megoldja a DeFi piac kihívásait, mint például a lassú tranzakciók, magas díjak és hosszadalmas feldolgozási idők. A platform hangsúlyozza a felhasználóbarátságot, és erős biztonsági intézkedéseket alkalmaz, például hideg tárolást és több aláírású pénztárcákat, az ügyfelek eszközeinek védelme érdekében.

Azok a felhasználók, akik likviditást biztosítanak a Pullix tőzsdéjén, egy fix kamatláb közötti előnyben részesülnek, ami 8% és 18% között mozog, létrehozva ezzel egy megbízható jövedelemforrást, miközben támogatják a piaci készpénztermelési tevékenységeket. A platform emellett egy meme ajándékversenyt is kínál, amely jövő hónapban ér véget, és csak néhány egyszerű lépéssel csatlakozhatsz hozzá.

Érdekesség, hogy a PLX tokenek jelenleg mindössze 0,1 dollárért szerezhetők be tokenenként, bár fontos megjegyezni, hogy az előértékesítési tokenek korlátozott mennyiségűek, és az ár növekedésre számíthat. Jelenleg a CoinGecko-n is listázva van, a Pullix magát a legjobb kriptoinvestíciónak pozícionálja a jelentős nyereségek érdekében.

További információkért lásd az alábbi linkeket a Pullix előértékesítésével kapcsolatban: 

Nézd meg a Pullix oldalát

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!