Sári Évit a TV2 képernyőjén láthatjuk szombatonként.

Október 29-étől szombat délelőttönként Péter Szabó Szilvi mellett tűnik fel műsorvezetőként, a TV2 ismeretterjesztő műsorában, amelyben többek között világra szóló kutatási eredményeket és fejlesztéseket láthatnak a nézők.

„Hihetetlenül boldog voltam, amikor felmerült a nevem, mint az Innovátor műsorvezetője, régóta vágytam már rá, hogy újra a kérdező szerepébe kerüljek a képernyőn.

Különösen örülök annak, hogy egy ismeretterjesztő műsor készítői között lehetek, hiszen a világ dolgaira, újdonságaira nyitott és érdeklődő embernek gondolom magam, valódi kíváncsiság él bennem, emiatt úgy érzem, hiteles tudok lenni majd a műsorban.”

– fejtette ki Sári Évi

Nem ma kezdte a szakmát

Sári Évinek egyáltalán nem idegen a műsorvezetés, hiszen a 2000-es évek elején a TV2 Tripla vagy semmi című telefonos vetélkedőjének volt a háziasszonya, később a VIVA TV-n több műsort ő vezetett.

Azóta különböző csatornák többször is felkérték egy-egy adás erejéig, de most a TV2 Innovátor c. magazin állandó műsorvezetője lesz Péter Szabó Szilvi mellett. Abban pedig a NOX énekesnője és Sári Évi is biztos, hogy jól ki fognak jönni egymással.

„Nagyon örülök Évi csatlakozásának, hiszen számomra is nagy segítséget jelent az, hogy valakivel osztozhatok a feladatokon, főleg most, hiszen már a finishben vagyunk és gőzerővel készülünk a november 27-ei NOX Aréna koncertre és most egy kicsit arra kell jobban összpontosítanom. De mellette a műsorvezetéssel kapcsolatos feladataimat is szeretném ellátni.”

– mondta az énekesnő.

Péter Szabó Szilvi tehát továbbra is marad az Innovátor műsorvezetője, de az új feladat mellett Sári Évi is folytatja a színházi munkát, hiszen számos sikeres musicalben főszerepet játszik.

Ha további érdekes cikkeket szeretnél olvasni akkor kattints ide! 


Kultúra