Tron (TRX): Új Listázás a Mercado Bitcoin piacán

Friss hír érkezett a Tronról. Különösen izgalmas, hogy a Tron bejelentette, hogy a Mercado Bitcoin, Brazília legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje, úgy döntött, hogy listázza a TRX tokent. Ami a Tron érméjének árfolyammozgását illeti, az az elmúlt 30 napban 0,10 és 0,11 dollár között ingadozott.

tron

Emellett a piaci kapitalizációja 9,19 milliárd dollárról 9,70 milliárd dollárra emelkedett. Ezen altcoin technikai elemzése is bikapiaci képet fest, mivel jelenleg 26 technikai mutató zöld színben világít. Ennek következtében a piaci elemzők arra számítanak, hogy a Tron a 2024. első negyedévében 0,116 dolláros szintre emelkedhet.

Toncoin (TON): AigentX által fejlesztett fejlett AI technológia

Közben az AigentX bejelentett egy nyilvános közösségi tesztet, amely segíti a Toncoin (TON) fejlesztőket. Emellett bejelentették egy AI Support Agent indítását, amely a Toncoin (TON) alkalmazásfejlesztés javítására szolgál.

A Toncoin árfolyama a hírek megjelenését követően emelkedést mutatott. Az elmúlt héten 2,11 dollárról 2,22 dollárra ugrott. A piaci kapitalizációja is nőtt ebben az időszakban, 7,27 milliárd dollárról 7,66 milliárd dollárra. Mivel ez az altcoin most már kereskedik az 50 és 100 napos EMA-k felett, a szakértők a területen 2,32 dolláros növekedést jósolnak a 2024. február vége előtt.

Pullix (PLX): A Top Altcoinok Jövőbeli Tagja

A Pullix (PLX) robog előre, mint egy úttörő hibrid kereskedési platform, amely készül az online kereskedést felforgatni. Ezt a DeFi projektet úgy fogja megvalósítani, hogy egyesíti a legjobb decentralizált (DEX) és központi (CEX) tőzsdei jellemzőket egyetlen térben. Ennek eredményeként a világ kereskedői élvezhetik a fokozott likviditást és az összes eszközosztályhoz (beleértve a kriptopénzeket is) való hozzáférést egyetlen fiókon keresztül.

Emellett a felhasználóknak nem kell aggódniuk a magas kereskedési díjak miatt, mivel a Pullix 0%-os jutalékokat és tiszta spread kereskedést alkalmaz. Míg ez az innovatív tőzsde a fő vonzerő, a Pullix csapata más funkciók fejlesztésén is dolgozik, mint például:

- Kölcsönzési Protokoll: Egy kölcsönzési protokoll, amely pénzpiacon teremt lehetőséget kölcsönzésre és kölcsönvételre.

- VaultX: Egy hozamoptimalizáló, amely lehetővé teszi, hogy kamatozó kamatot keressen a kriptopénzein.

A DeFi projekt iránti érdeklődés óriási, több mint 11,000 elővásárlási regisztrációval. Ebben az időszakban megvásárolhatod a PLX saját tokenjét, amely a Pullix fő devizája. Az teszi különlegessé ezt a tokent, hogy ez az első "Kereskedelem-keres" kriptopénz. Más szóval a Pullix jutalmazni fogja a PLX birtokosokat, százalékos részesedéssel a napi nyereségükből.

Egy PLX mindössze 0,08 dollárt ér - 100%-os megtérülés azoknak, akik korán vásárolták meg. A BIS az OTC derivatív piac értékét 2022-ben 20,7 trillió dollárra becsüli, így a PLX hosszú távú növekedési potenciálja kiemelkedő. A piaci elemzők szerint ennek az altcoinnak akár 1000%-os áremelkedése is lehet, amint egy Tier-1 CEX bevezeti azt, a 2024. első negyedévében történő indulását követően.

Mitől emelkedik ki a Pullix a Tron és a Toncoin altcoinok közül?

A Pullix kiemelkedik a Tron és a Toncoin altcoinok közül, elsősorban az alacsony, 16 millió dolláros piaci kapitalizációjával. Tisztázandó, hogy ez egy stratégiai előny, amely azt sugallja, hogy kevesebb új tőkére van szükség az árfolyam emelkedésének kiváltásához. Ez a különleges pozíció vonzóvá teszi a Pullixet azok számára, akik potenciálisan gyors növekedést keresnek.

Látogass el a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösséghez

 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!