Az élet minden területén kiemelkedően fontos a fiatalok lendülete és elszántsága, akik számára az innovatív munkahely, a rugalmas és változatos munkavégzés, valamint a magas jövedelmi lehetőségek vonzóvá teszik ezt a szakmát.  A GP Consulting Kft, aki mára a magyar biztosításközvetítő szektor egyik piacvezető többes ügynök céggé vált, erre az igényre nyújt megoldást azzal, hogy elindította az Y generációs GPC New Wave közösséget. 

A 2009-ben indított GPC Kft., mintegy 550 tanácsadóval és több mint 91 ezer ügyféllel rendelkező vállalat munkatársaik tapasztalatait és gyakorlatát felhasználva épít Y generációs fiatalokból értékesítési közösséget. A cég vezetése a fiatalok véleményére kiemelt hangsúlyt fektet, amikor a társaság jövőjét is meghatározó innovatív stratégiai döntéseket hoz.

A közösségnek a sikeres és hiteles szakemberek adják a követendő működési mintát.  A fiatalok körében egyre népszerűbb GPC New Wave karrierlehetőség már közel 100 tagot  vonzott be országszerte. A GP Consulting Kft. az életre szóló karrier mellett meglévő és leendő ügyfelei részére egyedi igényekre egyedi megoldásokat és teljes körű pénzügyi szolgáltatást kínál.

Életbiztosítás 314 millió forintért

Dr. Jankó Tamás, a vállalat ügyvezetője már egyetemistaként belekóstolt az értékesítői szakmába. Előbb sikeres tanácsadói, majd több éves vezetői, felsővezető karriert építve, a GPC alapító ügyvezetőjeként a mai napig a társaság egyik legsikeresebb üzletkötője. Cégvezetői és sikeres hálózatépítői feladatai mellett számos kiemelkedő, rekordértékű üzlet megkötését tudhatja magáénak, köztük a 20 évvel ezelőtt egy nagyvállalatnak megkötött 314 millió forint állománydíjú életbiztosítási szerződést, vagy a 2 évvel ezelőtt megkötött 83 millió forintos állománydíjú egészségbiztosítási szerződést.


Pénzügy