Elsődleges szempont, hogy strapabíró legyen, utána jöhetnek az árnyalások. Egy bizonyos korban már ciki ezt vagy azt hordani, de az alapfazonok maradhatnak. A lányok továbbra is rajonganak a színekért, mintákért, a fiúk kamaszkor körül a vagány fazonokért. A spanyol ruhamárka, a Desigual tervezői szerencsére a gyerekekre is gondolnak, érdemes körülnézni a kínálatukban. 

A lányok kedvencei 

Van, aki azt mondja, a lányok imádják a rózsaszínt, de ha őszinték akarunk lenni, minden családban, baráti társaságban akad egy lány, aki csak azért sem. Ez pont így jó, hiszen az egyéniség éppen úgy alakul ki, ha valakinek más tetszik, mint a többségnek. Bár az ízlés gyermekkorban még többnyire formálódik, kamaszkor körül egyre erősebben foglalkoznak a divattal és stílussal. A lányok szeretnek a divatról csacsogni, filmekben látott ruhákról beszélgetni.

A kedvenc színek mellett egyre fontosabbá válik a stílus és a divatos darabok megtalálása. Néha titokban belebújnak édesanyjuk ruháiba, szívesen felpróbálják a hosszú szoknyákat, az alakjukhoz legjobban illeszkedő csinos ruhákat. A Desigual gyerekruhák között a lányoknak könnyű megtalálni a kedvenc figurájukkal diszített pulóvereket és felsőket. Hercegnős hímzés, néhány pillangó vagy virág, és máris megvan a kedvenc ruhadarab a következő szezonra. 

A kamasz fiúk is szeretnek öltözködni 

Talán nem annyira központi téma náluk a ruházkodás, mint a lányoknál, de már nem szívesen hagyják szüleikre, hogy megmondják nekik, aznap mit vegyenek fel. Mivel a fiúknak ugyanúgy vannak kedvelt mozihőseik, mint a lányoknak, kamaszkorban már a filmsztárok öltözéke is mérvadó lehet számukra.

Kisebb korban a fáramászós, kerékpározós és gördeszkás években a legfontosabb a kényelem és a minőség, de egy farmer mindig jól jön. Sőt farmerből akár több is. Lehet koptatott, sokzsebes hosszú- vagy rövidnadrág, ez az alapanyag sosem megy ki a divatból.

A Desigual mintáit mintha csak a gyerekeknek találták volna ki

A Desigualra jellemző vagány színek és minták kavalkádja igazán passzol a gyerekek lelki világához. A színes, patchwork összeállítások minden évszakban jókedvre derítik viselőjét. 

A gazdag motívumvilág minden ruhadarabon jól mutat. A kényelmes kabátok, pulóverek, felsőrészek és a szoknyák egyaránt mókás megjelenést biztosítanak a gyerekeknek is. 

A Desigual gyerekruha-kínálatot is a márkánál megszokott kiváló minőség jellemzi, így bátran ajánlható minden korosztály számára.


Gyermek Ruházat