Szeretnénk, ha a gyerekszoba hangulata nyugalmat és melegséget árasztana. Egyedi, álmokkal teli helyet teret képzelünk a szobájába, ami inspirál és hagyja a gyerkőcöt elmerülni a fantázia világában. Szárnyaljon a képzelet távoli, varázslatos helyekre.

Amikor a gyerekszobáról esik szó, a játékosság az első szempontok egyike. A falmatricák olyan lehetőségeket kínálnak, melyeknél minimális energiával óriási eredményt érhetünk el egy magával ragadó gyerekszoba megteremtése érdekében. Gyors, egyszerű és - ami a legfontosabb - jó móka.

A vízi színes illusztrációk, hátterek tökéletesek ahhoz, hogy lágy és meleg hangulatú érzetet teremthess a gyerekszobában. Gyönyörű pasztell színekkel és a fények játékával inspirál, amelyek melegséget és harmóniát hoznak szeretett gyermeked szobájába. Ezért jelentenek a vízi színes falmatricák ideális megoldást a gyerekszobába.
A vízi színes fénnyel teli, vibráló, kiszámíthatatlan és ragyogással teli.

Az akvarell már régóta a művészek közegének számít, ám ez a trend az otthoni belső terekhez is feltűnően utat nyitott, kifejezetten az utóbbi időkben. A vízi színes festészetről úgy tartják, hogy egyedi módja annak, hogy kreatívan fejezhessük ki az álmainkat, érzelmeinket, fantáziánkat a vízben oldódó pigmentek segítségével.

Az vízi színes festészet rendkívül régi, talán a paleolitikum beli Európa barlangi rajzaitól eredeztethetjük, és legalább az egyiptomi idők óta, de különösen a középkorban Európában kéziratok illusztrációihoz használták . Mindazonáltal ennek a művészeti médiumnak a folytonos története a reneszánsz idején kezdődött. 

A falmatrica és az akvarell ötvözete mindkét világ legjobb tulajdonságait foglalja magába. A relaxáló hatású akvarell a nyugtató színeivel megteremti a megfelelő hátteret a gyerekek szobájában, legyen szó akár nappali tevékenységről, délutáni szundiról, ábrándos órákról, vagy játék időről.

Akár cuki és melegséget árasztó, skandináv minimalista, vagy elbűvölően tradicionális, megtervezni a gyerekszobát és kiválasztani a megfelelő falmatricákat már önmagában is szórakoztató művelet. 

A megfelelő színpaletta kiválasztása csak tőled függ. Választhatsz akár hagyományos kék, vagy rózsaszín témát, vagy valami neutrálisabbat, de választhatsz lágy, nyugtató színeket a puha és meleg hatás kedvéért. 
Egy központi téma mentén is kialakíthatod a gyerekszobát. Geometriai formák, felhők, csillagok, mind nagyszerű témák és a felhasznált textíliákon és bútorokon is megjelenítheted. Ez nem csak leegyszerűsíti számodra a dolgokat, de hozzásegít, hogy könnyebben elérhesd a kívánt összhangot is. 

Egy a nagyon fontos: csak könnyedén és élvezettel álljatok neki a feladatnak. Tervezzétek meg, ábrándozzatok, álmodozzatok a gyerekszoba kinézetéről, majd a megvalósítás után ne felejtsétek átadni magatokat, azoknak a pillanatoknak, amiért az egész folyamathoz hozzákezdtetek.


Gyermek