Amennyiben igen a válasz, úgy egészen biztosan szembesültél már azzal, hogy a szaniterek területén a bőség zavara uralkodik. Rengeteg webshop kínál mindenféle terméket, de honnan tudd, hogy melyiket válaszd? 

Ezzel a cikkünkkel a legjobb WC-csészét segítünk kiválasztani neked! Ha még nem tudod, milyen legyen a következő WC-csészéd, akkor feltétlenül olvass tovább.

Peremmel vagy perem nélkül?

Talán ez a legnagyobb kérdés, amit első körben el kell döntened, és ebben némi segítséget nyújt, hogy a SaniterLine-nál a perem nélküli WC-csészék a legnépszerűbbek. Talán nem véletlenül!

Ennek számtalan oka van, ezek közül a legfontosabbakat most meg is osztjuk veled!

A korábbi peremmel rendelkező változatot egyre jobban felváltja a perem nélküli verzió, mivel sokkal könnyebb tisztán tartani, ezáltal higiénikusabb is.

A hagyományos WC-csészék perem alatti része mindenféle baktérium és kosz megbízható lakóhelyének számított, ám a perem eltűnésével esélyük sincs már megragadni a fürdőszobádban. Ezáltal kevesebbet és egyszerűbben kell takarítanod, valamint a környezetet kímélve semmilyen erős vegyi anyagot nem kell bevetned azért, hogy elűzd a perem alól a nemkívánatos elemeket, hiszen már nincs perem sem!

Spórolhatsz a vízzel is!

A mai világban nem elhanyagolható szempont a spórolás sem.

Azzal, hogy a víznek nem kell a perem alatti részt bejárnia, sokkal kevesebb liternyi vízre van a tökéletes öblítéshez szükség, így a növekvő energiaárak mellett áldás lesz a családi kasszának, hogy nem húztok le több ezer forintnyi vizet feleslegesen a WC-n.

Természetesen nem mehetünk el szó nélkül a bolygónk vízkészlete mellett sem, hiszen nem is kell olyan messzire visszamenni ahhoz, hogy emlékezzünk, milyen aggasztó vízhiány lépett fel néhány agglomerációs településen a nyári szárazság idején.

A WC az, amit minden családtag naponta legalább ötször használ, így aztán nem nehéz kimatekozni, mennyire fontos odafigyelni arra, hogy olyan perem nélküli WC-csészét válasszunk, amely segítségünkre lesz a hatékony vízfelhasználásban.

De hol van a buktató?

Nyilvánvalóan azt várod, hogy ejtsünk pár szót arról is, hogy miért jobb a régi, peremes WC-csésze az új, perem nélküli WC-csészénél, de azt kell, hogy mondjuk, ezidáig ilyen tapasztalatok nem érkeztek.

A vásárlók maximális elégedettséggel számolnak be arról, hogy tisztább a WC-jük, kevesebbet kell takarítaniuk, és az a kevesebb is könnyebben és vegyszermentesen történik, illetve a vízszámlákon is kezd látható hatása lenni a peremek eltűnésének. 

Válogass kedvedre a SaniterLine perem nélküli WC-csészéi közül, és könnyítsd meg a saját dolgod!


Otthon