2016-ban jelent meg először az ALDI a világ egyik legismertebb zenei rendezvényén, a Sziget Fesztiválon, egy 300 négyzetméteres ideiglenes üzlettel. 2025-ben már egy 500 négyzetméter alapterületű fesztiválbolt várta a szitizeneket, akik egy 250 élelmiszerből és 40 non-food termékből álló kínálatból válogathattak. A korábbi évektől eltérően idén új helyszínen, a csónakház mellett nyílt meg a pop-up üzlet, amely a nulladik napon 12:00-től 20:00-ig, míg a rendezvénynapokon reggel 7:00-től hajnal 2:00-ig tartott nyitva.
 
2025-ben az ALDI üzlete minden eddigi rekordot megdöntött. A fesztivál ideje alatt 8 pénztárnál 62 700-nál is több nyugtát állítottak ki, vagyis 6 nap alatt egy Kaposvár méretű város lakosságát szolgálta ki a fesztiválbolt. Augusztus 8. és 11. között ráadásul minden egyes nap 10 000 feletti vásárlási tranzakció történt, ami a többszöröse egy átlagos ALDI-üzlet napi forgalmának. Mivel sokan többedmagukkal együtt vásároltak, ezért a vevők tényleges száma ennél lényegesen magasabb. Az ALDI saját felmérése alapján a vásárlók mintegy 40%-a volt magyar, 60%-uk pedig külföldi.

 
Az üzletben vásárolt BBQ hús-, vegán és vegetáriánus termékeket a Grill Zónában ingyenesen készre sütötték, és idén a tavalyi 12 helyett 14 grillsütővel készült az áruházlánc. A fesztivál hat napja alatt több mint 10 000 éhes fesztiválozót szolgáltak ki az ALDI szakácsai. Minden tizedik vásárló csirkemellfilét, vagy csirkecombfilét süttetett, de népszerű volt a Berni virsli, a Grillburger és a lazacfilé is. A húsmentes választékból is ezres nagyságrend fogyott, a Vegán Cevapcici, a grillsajtok és a tofu voltak a legkedveltebbek.
 
Az ALDI – a szabott árú italokat leszámítva – idén is bolti árakon kínált minden terméket a Szigeten, 61 kollégája pedig mintegy 2700 munkaórában biztosította a pénztárcabarát és gondtalan fesztiválozást.