A Pullix egy előértékesítési esemény utolsó szakaszában van, amely már több mint 7 millió dollárt halmozott fel a befektetőktől. Nézzük meg közelebbről az új modellt és annak kínálatát.

A Pullix (PLX) hibrid modelljének magyarázata

A Pullix (PLX) újradefiniálja a kriptovaluta kereskedést innovatív hibrid platformjával, amely ötvözi a központosított és a decentralizált tőzsdék legjobb tulajdonságait, hogy megfeleljen az iparág legsürgetőbb kihívásainak.

A Pullix olyan kereskedési környezetet ígér, ahol a központosított platformok likviditása és egyszerűsége találkozik a decentralizált modellek fokozott biztonságával és autonómiájával. Végül a kereskedők mindkét criptóból a legjobbat kapják egyetlen egységes platformon.

A KYC-ellenőrzést igénylő platformokkal, mint például a Binance-et. Ez éles ellentétben van a Pullix-al, amely az adatvédelemre fókuszáló kereskedést kínál, ezzel lehetőséget biztosítva a felhasználók számára, hogy névtelenül kereskedjenek, akár csak egy e-mail-címmel és így gondoskodjanak a magánélet védelméről.

A „minden az egyben” platform koncepciója egy lépéssel tovább fejlődött azáltal, hogy több eszközosztályt is tartalmaz. Míg a Binance Coin és a Cronos kriptovaluta kereskedést kínál, a Pullix részvényeket, árucikkeket, ETF-eket, forex piacokat és még sok mást is. Egy ilyen változatos kínálat több lehetőséget kínál a kereskedőknek portfóliójuk diverzifikálására.

Még jobb lesz, ha rájön, hogy egy érvényes e-mail cím és egy kripto betét elegendő a kereskedéshez ezeken a piacokon. Nem kell több fiókot nyitnia vagy át kell mennie a KYC-ellenőrzés fáradalmain, amikor új piacra szeretne belépni.

Stratégiai partnerségekkel és ösztönző likviditásbiztosítással a Pullix biztosítja, hogy a kereskedők magas likviditást tapasztaljanak minden lehetőségben, jelentősen csökkentve a csúszást és javítva a kereskedési élményt. Ez azt jelenti, hogy azok, akik hozzászoktak a központosított tőzsdék gyorsaságához és likviditásához nem fognak csalódni a Pullix teljesítményében.

A PLX token és előértékesítési lehetőség

A PLX token központi szerepet játszik a Pullix víziójában, és olyan előnyöket kínál, mint a csökkentett díjak, a kockáztatott jutalmak és az irányításban való részvétel. Kiemelkedő funkciója a bevétel-megosztó program, ahol a PLX token birtokosait a platform nyereségének egy részével jutalmazzák. A csapat rendszeresen éget el PLX tokeneket, hogy fenntartsa az egészséges kereslet és kínálat egyensúlyát.

A figyelemreméltó 250%-os áremelkedés és a folyamatban lévő előértékesítés során több mint 7 millió dolláros bevétel miatt a PLX token iránt nagy a kereslet. Ez nem meglepő, ha figyelembe vesszük a vonzó tokenomikát és a tulajdonosok számára kínált előnyöket.

A jelenlegi 0,14 dolláros ár a platform hivatalos indulása és az árfelderítés megkezdése előtti végső árpontot jelenti. Elemzők azt jósolják, hogy a PLX akár 100-szorosára is megugorhat, ha a zúgás az előértékesítésből is átragad.

Binance Coin (BNB): Gyors növekedés a szabályozási kihívásokig

A Binance egy központosított tőzsde, amelynek napi kereskedési volumene meghaladja a 18 milliárd dollárt 1492 piacon . Egy ilyen hatalmas piaci részesedés a natív tokenjét, a Binance Coin-t (BNB) a kriptovaluta-rangsor első 4-ébe juttatta.

A Binance értékelése 100 milliárd dollár fölé emelkedett 2020/21-ben, mivel a bikafutás felkeltette a piac egészének figyelmét a platformra. A kiskereskedők nagyra értékelték, hogy a Binance milyen könnyen használható, és nagyra értékelték a Binance vezérigazgatójának Twitter jelenlétét, amely kulcsfontosságú marketingeszközzé vált.

Az elmúlt néhány év azonban nem volt kihívás nélkül a Binance és a token számára. A tőzsde kihagyta a megfelelőségi eljárásokat, hogy elérje a jelenlegi helyzetét, és ez utolérte, amikor a szabályozó szervek, például a DoJ és a CFTC vizsgálatot indítottak ellene.

Ezt a negatív hírt a Binance diagram is tükrözi: a token a 2021-es 690 dolláros csúcsról 2023 végére mindössze 200 dollárra esett. A mai 355 dollárra való újjáéledés némi rugalmasságot és erős visszapattanási vágyat mutat.

A piaci elemzők egyetértenek abban, hogy a Binance-nek vissza kell nyernie a befektetők bizalmát, hogy elérje az áhított 1000 dolláros határt. A Pullix versenye egy másik tényező, amellyel a Binance-nek meg kell küzdenie. A DeFi és CeFi szolgáltatásokat kombináló hibrid modellel a Pullix decentralizáltabb megközelítést kínál a kereskedéshez, aminek hiánya miatt a Binance-t kritizálták.

Cronos (CRO): A 0,10 dolláros ellenállási vonal

A Cronos egy másik natív token, amely egy központi tőzsdét, a Crypto.com-ot működteti. A platform bankkártya-szolgáltatásairól ismert, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a valós világban költsék el kriptoeszközeiket.

Csakúgy, mint a Binance, a Cronos is rendkívül sikeres volt a 2020/21-es piacon, amikor elterjedtek a találgatások, hogy a Cronos lesz a kripto-tranzakciók számára a legjobb betéti kártya. A token 2021 májusában 0,96 dolláros történelmi csúcson érte el a csúcsot, de azóta jelentősen visszaesett, ma már csak 0,09 dollár.

Egy ilyen nagy visszaesés annak tudható be, hogy a CRO tokenjüket zároló Cronos kártyabirtokosok kedvezményei megszűntek. Ez a döntés felzúdulást váltott ki a közösségben, és sokan úgy érezték, hogy a Crypto.com csapata elárulta.

A Cronos diagram azt mutatja, hogy 0,10 dollár az a vonal a homokban, amelyet át kell lépni, ha a CRO vissza akarja szerezni fénykorát. Ha a 0,10 dolláros ellenállás megtörik, 0,20 dolláros éles elmozdulás várható, de a további növekedés attól függ, hogy a Crypto.com hogyan küzd a piaci részesedésért.

Jó esély van rá, hogy a Cronos megelőzi a Binance-t, mint a vezető központosított tőzsdét. A Pullix-szel való lépéstartáshoz azonban hatalmas innovációra lesz szükség, amely az elmúlt két évben nem volt nyilvánvaló a Cronos befektetői számára.

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

 Látogassa meg Pullix weboldalát 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Számoldki.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

 


Pénzügy