A Kangamoon (KANG) már több mint 3,4 millió dollárt gyűjtött az éppen zajló előértékesítésében, ami jelenleg a 4. szakaszban van. Különböző elemzők utalnak arra, hogy 2024-ben ez lehet a következő 100-szoros altcoin.

Cardano (ADA): Egy zöldben kereskedő altcoin

A Cardano (ADA) mostanában bikás hullámon lovagol. A CoinMarketCap adatai szerint a Cardano ára az elmúlt 30 napban 0,62 dollárról 0,64 dollárra nőtt, piaci kapitalizációja pedig 22 milliárd dollárról 23,12 milliárd dollárra ugrott.

cardano kriptó árfolyam grafikon

Ennek az altcoinnak a technikai elemzése is fényes jövőt vetít előre. Például a Cardano coin kereskedik a 100 és 200 napos EMÁ-i felett. Ezenfelül 25 technikai indikátor vételi jeleket villant a kriptovaluta számára. Ennek eredményeként a kriptoterület szakértői bikás Cardano árelőrejelzést tettek - elérheti a 0,95 dollárt a 2024-es Q2 alatt.

Mantle (MNT): Életbe lépett a jutalmazási rendszer

Eközben a Mantle (MNT) is néhány izgalmas fejleményt látott. Kiemelkedően a Mantle bemutatta új Jutalom Állomását. Ez a fejlesztés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Mantle kriptovalutát egy széfbe zárják és különféle jutalmakat szerezzenek.

Ez a Mantle hír indíthat egy gyűlést ebben a kriptovalutában. A hónapos diagramon ez az altcoin ára 0,89 dollárról 1,22 dollárra emelkedett, és piaci kapitalizációja ugyanabban az időszakban 2,91 milliárd dollárról 3,93 milliárd dollárra nőtt. Továbbá, a Mantle most már több mint 19 technikai indikátort látott a zöldben, és a piacelemzők észrevették ezt. Ezért azt jósolják, hogy ez az altcoin eléri az 1,15 dollárt a 2024-es Q2 vége előtt.

KangaMoon (KANG): Felmászik az altcoin listán

E Cardano és Mantle emelkedése közepette a KangaMoon (KANG) névvel tett szert magának az altcoin piacon. Az előértékesítése már több mint 3,4 millió dollárt gyűjtött, és vannak előrejelzések, hogy áprilisban elérheti a 4 millió dollárt. A változást hozó altcoin iránti kereslet égbekiáltó.

Hogy tisztázzuk, a KangaMoon hamarosan elindít egy Játssz-a-Keresethez (P2E) játékot. Ebben a játékban a játékosok a KANG-ot használják fő játékon belüli valutaként. A KANG-gal lehet játékon belüli tárgyakat vásárolni vagy karaktereket fejleszteni. Ezenkívül a KANG birtoklása lehetővé teszi a játékosok számára, hogy heti, havi vagy negyedéves kihívásokon vegyenek részt extra tokenekért vagy játékon belüli tárgyakért.

Nem titok, hogy a KangaMoon különbséget akar tenni. Emiatt ingyenes KANG tokeneket kínálnak azoknak, akik a hivatalos indítás előtt részt vesznek. Ez csodákat tett értük, rengeteg ember szereti, megosztja és retweeteli a bejegyzéseiket a közösségi médiában.

A 0,014 dolláros áron az előértékesítés 4. szakaszában a KangaMoon nagyon megfizethető. És ez az ár növekedni fog, mivel már látott 180%-os növekedést az első 0,005 dolláros árához képest. Néhány szakértő nagyszerű dolgokat jósol ennek az altcoinnak a P2E játékpiachoz fűződő kapcsolatai miatt, amely várhatóan eléri az 885 millió dollárt 2028-ra. Azt jósolják, hogy a KANG 100-szoros növekedést ér el, amint a 2024-es Q2-ben megjelenik a tőzsdéken.

Megelőzi-e a KangaMoon a Cardano-t és a Mantle-t?

A KangaMoon, alacsony, 14 millió dolláros piaci kapitalizációjával képes lehet árnyékolni a Cardanot és a Mantlet. Más szóval, a KANG-nak sokkal kevesebb új forrásra van szüksége az égbe szökéshez. Egy ilyen masszív előny a KangaMoont helyezi az altcoin piac élére. Iratkozzon fel erre az előértékesítésre az alábbiakban, és szerezzen 10%-os bónuszt minden vásárláskor.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) Előértékesítésének Izgalmas Lehetőségeit Már Ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.