pullix

Ahogy a Pullix az értékesítés előtti esemény utolsó szakaszába ér, kevesebb mint egy hónap van hátra a platform indulásáig, és a PLX token kereskedésre elérhetővé válik.

Pullix (PLX): A hibrid kereskedési platform

A Pullix küldetése, hogy megoldja a mai hagyományos és decentralizált tőzsdék legnagyobb problémáit. A központosított platformok likviditását és felhasználóbarát élményét a decentralizált modellek biztonságával és autonómiájával párosítva a Pullix egy hibrid tőzsde, amelynek célja, hogy mindkét világból a legjobbat kínálja.

Végül, a kereskedők azonnali kereskedéshez, magas likviditáshoz és fejlett megbízástípusokhoz férhetnek hozzá egy olyan platformon, amely feljogosítja őket eszközeik önálló megőrzésére. Nézzük meg a Pullix főbb jellemzőit, és hogyan áll szemben más tőzsdék:

Főbb jellemzők, amelyek megkülönböztetik a Pullixot a Binance-től

AI által működtetett fejlett kereskedési eszközök: A platform fejlett kereskedési eszközök és funkciók készletével büszkélkedhet, beleértve az AI-vezérelt elemzést, margin kereskedést, örök határidős ügyleteket és még sok mást. Ez versenyelőnyt biztosít a kereskedőknek, és lehetővé teszi, hogy megalapozottabb döntéseket hozzanak.

Névtelen kereskedés: A Binance-szal ellentétben, ahol a felhasználóknak KYC folyamaton kell keresztülmenniük, a Pullix névtelen kereskedést kínál azok számára, akik jobban szeretik megőrizni identitásukat. Csak egy érvényes e-mail címre van szükség a kereskedés megkezdéséhez.

Magas likviditás: A Pullix a legjobb likviditási szolgáltatókkal létesít partnerkapcsolatait, hogy minden kereskedési pár számára magas likviditást biztosítson. Ezenkívül a Pullix ösztönzi a likviditás biztosítását azáltal, hogy jutalmakat kínál azoknak, akik likviditást biztosítanak a platform számára.

Közösségvezérelt kormányzás: A Pullix lehetővé teszi a PLX token tulajdonosok számára, hogy részt vegyenek a döntéshozatali folyamatokban egy decentralizált irányítási rendszeren keresztül. Ezzel a felhasználók beleszólhatnak a platform fejlesztésébe és fejlesztésébe.

A PLX token: forradalom a kriptogazdaságban

A PLX token birtoklása számos előnnyel jár, beleértve a kedvezményes díjakat, a tét jutalmakat, az irányítási jogokat és az exkluzív funkciókhoz való hozzáférést. De ami igazán megkülönbözteti a PLX tokent, az az innovatív Kereskedelmi kereskedési program.

A PLX token-tulajdonosok egyszerűen részesedést szerezhetnek a platform nyereségéből a tokenek birtoklásával és kereskedésével. Ráadásul a Pullix csapata beleegyezett, hogy visszavásárlásokat és token-égetéseket hajt végre, hogy idővel növelje a PLX tokenek értékét.

A PLX tokenek 250%-kal nőttek a folyamatban lévő előértékesítés során, és a jelenlegi 0,14 dolláros ár az utolsó lehetőség a kedvezményes vásárlásra a nyilvános listázás előtt. Az eddig összegyűjtött 6 millió dollár azt mutatja, mennyire izgatottak a befektetők a Pullixben és a PLX tokenben rejlő lehetőségek miatt.

Előretekintve: a Pullix jövőképe

A Pullix hibrid modellje és felhasználó-központú szolgáltatásai közvetlen kihívást jelentenek a Binance számára, és olyan lenyűgöző alternatívát kínálnak, amely megválaszolja a hagyományos központosított tőzsdékkel szemben megfogalmazott számos kritikát, beleértve a biztonsággal, a felügyelettel és az átláthatósággal kapcsolatos kérdéseket. A

Miközben a Pullix arra készül, hogy a következő hetekben piacra dobja tokenjét, a kripto-közösség nagy érdeklődéssel figyeli, hogy ez az új platform beváltja-e a "Binance-gyilkos" ígéretét. Előfordulhat, hogy a 100-szoros nyereség nem lesz elérhetetlen, ha a Pullix kiaknázza a benne rejlő lehetőségeket. A nyilvánosság számára elérhető élő platformbemutatóval, két kereskedési licenc megszerzésével, valamint a Bitmart és az Uniswap oldalakon történő bevezetéssel a Pullix 2024-ben a következő 100-szoros tokenné válhat.

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogass el a Pullix oldalátra 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Számoldki.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!


Pénzügy