Buszjegy árak Győr 2023

Győr busz menetjegy ára elővételben: 250 Ft.

10 db-os gyűjtőjegy: 2.250 Ft/10 db

(megjegyzés: a 10 db-ból álló kedvezményes árú gyűjtőjegy ára a 10 db gyűjtőjegyre vonatkozik. A gyűjtőjegy kizárólag menetjegy és bérletkiadó automatából vásárolható. A gyűjtőjegyre egyebekben a menetjegyre vonatkozó szabályokat kell alkalmazni)

Menetjegy az autóbuszvezetőnél vásárolva: 440 Ft

Családi jegy: 700 Ft

(Megjegyzés: A családi jegy igénybevételére a legalább 2 gyermekével együtt utazó szülő(k) és a vele vagy velük együtt utazó gyermekeik jogosultak, ha a gyermekek nappali tagozaton tanulnak, és ezt érvényes diákigazolvánnyal igazolják. A családi jegyre egyébként a menetjegyre vonatkozó szabályokat kell alkalmazni. Családi jegy kizárólag az autóbuszon váltható.)

Menetdíj a Citybuszon: díjmentes

Busz bérlet árak Győr 2023

Általános (nem kedvezményes, "sima" bérlet ára):

Negyedéves buszbérlet ára Győr: 16.500 Ft

Havi buszbérlet ára: 5.600 Ft

30 napos buszbérlet ára: 5.600 Ft

Félhavi bérlet ára: 3.600 Ft

7 napos bérlet ára: 2.500 Ft

(megjegyzés: a hétnapos bérlet a vásárlás napján nulla órától a vásárlás napját követő hatodik nap 24.00 órájáig érvényes. A hétnapos bérlet a személyazonosító igazolvánnyal, az útlevéllel vagy a kártyaformátumú vezetői engedéllyel együtt jogosít utazásra.)

24 órás bérlet / jegy ára: 800 Ft

(megjegyzés: a 24 órás bérlet Györben külön igazolvány nélkül, a menetrendben meghirdetett valamennyi helyi autóbuszvonalon korlátlan számú utazásra jogosít. A 24 órás bérlet használatára az a személy jogosult, aki azzal az utazást megkezdte. A 24 órás bérlet bármely kezdőnappal és időponttól (óra, perc) váltható, és az érvényességének kezdetétől számított 24 órán át (a bérleten feltüntetett időpontig) érvényes azzal, hogy az érvényesség idején belül megkezdett utazás annak lejárta után még befejezhető. A 24 órás bérlet a rajta feltüntetett időpont előtti időszakra utazási jogosultságot nem keletkeztet. Érvénytelen a 24 órás bérlet, ha az utazás megkezdése után átruházták. A bérlet használatára egyebekben a névre szóló bérletekre vonatkozó előírásokat kell alkalmazni.)

Tanuló / diák buszbérlet ára Győr 2023

Negyedéves tanuló / diák bérlet ára: 6.500 Ft

Havi tanuló / diák bérlet ára: 2.200 Ft

Nyugdíjas buszbérlet ára Győr 2023

Negyedéves nyugdíjas bérlet ára: 6.500 Ft

Havi nyugdíjas bérlet ára: 2.200 Ft

Egyéb bérlet típusok Győr 2023

Havi felmutatóra szóló bérlet ára Győr: 19.800 Ft

(megjegyzés: a felmutatóra szóló bérletet Győrött egyéni vállalkozók, jogi személyek és jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok is vásárolhatják. A bérlet igazolvány nélkül valamennyi helyi járatú vonalon korlátlan számú utazásra jogosít az érvényessége időtartama alatt. A bérlet használatára egyebekben a névre szóló bérletekre vonatkozó előírásokat kell alkalmazni. )