A különféle divatirányzatoknak rengeteg követője akad, sokan vásárolják a legismertebb márkák sorozatgyártott ruházatait, kiegészítőit. Azonban vannak, akik nem szeretik, ha szembe jön velük az utcán egy ugyanolyan darab. Ma már mindenki számára elérhetők a hazai tervezők kisszériás kollekciói, amelyek garantálják az egyediséget.

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?

A divat folyamatosan változik, vannak, akik mindig a legújabb trendeknek megfelelően készült holmikban érzik jól magukat, és vannak, akiket ez hidegen hagy. A Griff Webshop MandO ruházati márkája azoknak szól, akik kiemelkedő, egyedi megjelenésre vágynak, ugyanis a limitált számban készülő alsó- és felsőruházatok merész, különlegesen stílusos kinézetet kölcsönöznek viselőiknek.

Attól, hogy valami divatos, még nem biztos, hogy illik a stílusunkhoz, nem biztos, hogy jól érezzük magunkat benne, így az aktuális trendek követése helyett inkább önmagunkra helyezzük a hangsúlyt! A neves divattervezők darabjaiért mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni, így érdemes lehet a jelentős kedvezményeket kínáló akciókat vagy kezdő dizájnerek darabjait keresni.

Találd meg az egyedi stílusodat!

Bizonyos fokig mindenkiben megvan a vágy, hogy elkülönüljön, különbözzön a többiektől vagy épp ellenkezőleg, hasonlítson másokhoz. A divat ennek tökéletes eszköze lehet, hiszen meghatározza kinézetünket, hovatartozásunkat. 

Amennyiben rátalálsz az egyéni stílusodra, öltözködésedet kevésbé fogja meghatározni az aktuális divatirányzat, hiszen magabiztosan igazodsz el a sokféle ruha és kiegészítő között, és azokat választod, amelyek által önmagad lehetsz.

Egyeseknek adottsága, hogy megtalálják a stílusukat, illetve életkor kérdése is, míg másoknak segítségre van hozzá szüksége. A stílustanácsadók ebben tudnak támogatást nyújtani, az alapokat lefektetni. 

Minőség és stílus

A testalkat, az alkati sajátosságok és a színeink ismeretében könnyebb rálelni a stílusunkra. Azonban bizonyos idő elteltével a legjobb megjelenés esetén is jelentkezik az igény a stílusváltásra, amely azonban nem kell, hogy teljes fordulatot jelentsen. Sokszor elegendő lehet egy új márka kipróbálása, minőségibb és kifinomultabb darabok beszerzése. 

A különleges, minőségi anyagokból készült ruhák nemcsak egyedibbek, de tartósabbak is, mint az átlagos divatholmik, így magasabb áruk ellenére is érdemes lehet beszerezni belőlük egy-egy darabot. Amennyiben hazai tervezők modelljeit választod, azzal belföldi munkahelyeket támogatsz, és a környezetnek is jót teszel, mert a ruhadarabok ökológiai lábnyoma is kisebb. Persze nem ezek a szempontok fogják befolyásolni választásodat, de tudatos vásárlóként nem mellékesek. 

A kisszériás ruhadarabok által rátalálhatsz önmagadra, és igazán egyedivé válhatsz.


Ruházat