A cikkben ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk majd kiemelten is, remélhetőleg jól hangsúlyozva ezeknek a kiegészítőknek az alapvető hasznosságát. Következzenek tehát a részletek.

Talán a legfontosabb etetőhajó kiegészítő, amit nem jó otthonhagyni

Különösen akkor, ha a peca nemcsak néhány órán át fog tartani, hanem több napon át tartó horgász túrára készülünk. Ilyenkor nagyon is bosszantó tud lenni, ha az etetőhajó akkumulátora egyszercsak bemondja az unalmast.

Pontosan ezen a ponton jelenthet hozzáadott értéket a Cheapfishing webshop etetőhajó tartozékai között pikk-pakk elérhető pótakkumulátor. Amit csak bepattintunk a helyére, és máris hatékonyan folytatódhat a peca.

Hasonlóképp fontos dolognak számíthat, hogy a csere akksi mellett legalább egy hálózati töltő is rendelkezésre álljon. Hiszen ennek köszönhetően tölteni is tudjuk az akkumulátorok bármelyikét, hogy ne legyen gondunk a nélkülözhetetlen energiaellátással.

A következő etetőhajó kiegészítők megléte is rendkívüli fontossággal bírhat

Nem nehéz belátni, hogy gyakorlatilag bármelyik etetőhajó nagyon komoly értéket képvisel. Ennélfogva egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire sikerül vigyázni a fizikai épségükre. Itt jöhet képbe a célnak megfelelő táska hasznosítása.

Hiszen egy masszív, stabil és tartós védelmet biztosító táska segítségével időjárástól és körülményektől függetlenül egyaránt gondoskodni lehet az etetőhajó védelméről. Nemcsak a vízparton, hanem útközben, a szállításnál is.

Tekintve, hogy egy ilyen típusú speciális táska beszerzése korántsem a megfizethetetlen kategória, mindenképp javasolt fontolóra venni magát a beszerzést, illetve a használatot. Ennek köszönhetően ugyanis az etetőhajó éveken át szolgálhatja ki az igényeket.

Még néhány kiegészítő, amelyek rendelkezésre állása szintén nem hátrány

Ugyebár az etetőhajó használatával történő peca egyik fő motívuma az úgynevezett behúzás. Amikor a hajóval vitetjük úgymond a szerelékünket a horgászhelyre, miközben a horgászbotunk marad a parton velünk együtt.

Ez a mutatvány viszont nehezen kivitelezhető az ehhez használatos speciális csipesz nélkül. Pontosan emiatt tényleg egy olyan kiegészítőről van szó, aminek a megléte szintén elképesztően fontos lehet.

Ha pedig fentebb már részleteztük az energiaellátás fontosságát, akkor a töltők esetében meg kell említeni egy alternatív opciót is. Hiszen a hagyományos hálózati töltő mellett az sem árt, ha speciális USB-töltő segítségével is gondoskodni tudunk az etetőhajó energiaellátásáról. Ha pedig minden rendelkezésre áll, akkor biztosak lehetünk a sikeres horgászatban is!


Életmód