A jelentés szerint kihasználhatják az Ethereum fő kihívását, annak korlátozott kapacitását az adatok feldolgozására, tárolására és számítására. Az Ethereum méretezésének két legnagyobb megoldása az Arbitrum (ARB) és az Optimism (OP), amelyek szintén szilárd árteljesítményt mutattak. Azonban egy másik, az Ethereumon épülő projekt is emelkedőben van, ez pedig a KangaMoon (KANG), amely 290%-os emelkedést ért el. Ma áttekintjük az árteljesítményüket, hogy lássuk, meddig emelkedhetnek, és hogy melyik válhat az egyik vezető DeFi projekté.

KangaMoon (KANG) 290%-kal emelkedett

A KangaMoon (KANG) rendkívüli növekedési szintet érhet el, mivel már megkezdte az uralmát a ranglistákon, miután értéke a kezdeti 0,005 dollárról 0,0196 dollárra nőtt, ami 290%-os növekedést jelent. Továbbá már több mint 4,3 millió dollárt gyűjtött össze, és a hét folyamán további 4,7 millió dollárt is összegyűjthet.

A hatalmas lendület kulcsfontosságú oka az, hogy a kriptopénz túllép a mémérmek klasszikus kliséjén, és egy hatalmas ökoszisztémát vezet be, amely hatalmas tokenhasznosítással jutalmazza a játékosokat. A platformon található egy Play-to-Earn (P2E) elem is, amelyet Social-Fi funkciók és közösségvezérelt megközelítés egészít ki.

A játékosok létrehozhatnak saját KangaMoon karakterüket, és ezen keresztül részt vehetnek tornákon, harcokon, vagy akár fogadásokat is tehetnek csatákra, hogy jutalmakat kapjanak KANG tokenek vagy NFT-k formájában. Valójában már több mint 5,800 KANG birtokosa van, és a közösségnek több mint 20,000 regisztrált felhasználója van. A legfrissebb elemzői előrejelzések alapján a kripto 100-szoros emelkedést érhet el a piacra lépése után, ezzel az egyik vezető DeFi projektté válhat.

Arbitrum (ARB) 2,32 dollárra emelkedhet a 2024. évi negyedik negyedév végére

Az Arbitrum (ARB) rövid távon árkijavítási fázist mutatott, ahol az elmúlt 30 napban 30,3%-kal csökkent. Azonban az év eleje óta az Arbitrum ára 24%-kal nőtt, és az elmúlt héten 1,44 dollárról 1,69 dollárra emelkedett.

Ha az Ethereumhoz kapcsolódó második rétegű megoldások elérnek 1 billió dolláros piaci tőkeértéket, az Arbitrum kriptónak óriási növekedési potenciálja van, és hamarosan jelentős bikás figyelmet kaphat vissza. Az Arbitrum árelőrejelzése szerint 2024 végére elérheti a 2,32 dollárt.

Optimism (OP) 5,50 dollárt érhet el az év végére

Az Optimism (OP) egy másik második rétegű méretezési megoldás, amely az év eleje óta 43%-os növekedést mutatott. Továbbá, az előző héten az Optimism ára a 3,02 dolláros alacsony pontjáról 3,79 dollárra emelkedett, és ebben az ütemben közeledik a 4 dolláros árhatár áttöréséhez.

Ráadásul az on-chart metrikák szerint az Optimism kripto RSI és MACD adatai optimisták, és egy lehetséges áremelkedési trendet jeleznek. Az Optimism árelőrejelzése szerint 2024 negyedik negyedévére elérheti az 5,50 dollárt.

Összegzés

Egyértelmű, hogy a második rétegű megoldások a jövő, és ezt szem előtt tartva az Arbitrumnak és az Optimismnek jelentős növekedési potenciálja van. Egyelőre azonban a legbikább teljesítményt a KangaMoon érte el, amely 290%-kal emelkedett, és a piacra lépése után 100-szoros növekedést érhet el. Ezek az aspektusok azt sugallják, hogy ez a legjobb DeFi kripto, amibe 2024-ben és azután érdemes belevágni.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségükhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.