A legjobb kaszinó oldalak a legjobb játékfejlesztők játékait kínálják az ügyfeleknek, akik komoly versenyt folytatnak azért, hogy minél élvezetesebb, látványosabb és jövedelmezőbb játékot fejlesszenek ki a játékosoknak. A kaszinószolgáltatók között zajló komoly verseny következtében egyre jobb minőségű játékok jelennek meg a piacon.

Hogyan találhatók meg a legjobb online kaszinóoldalak?  

A hatalmas számú online kaszinószolgáltató közül való választás elég komoly feladat elé állíthatja a kezdő kaszinójátékosokat. Egy jelentős segítséget kínálnak az összehasonlító oldalak, ahol pontosan számba veszik a különböző játékok előnyeit és hátrányait, és ez alapján egy rangsort állítanak fel. Természetesen egy rangsor felállítása mindig szubjektív, de a játékosok a rangsor mellett a játékok leírásához is hozzáférnek. A játék leírásában pontosan megtalálhatják azt, hogy milyen szempontokat vettek figyelembe az előnyöknél, illetve a hátrányoknál, és ez alapján részletesen megvizsgálhatják azt, hogy ezek a szempontok mennyire fontosak számukra. 

Milyen online kaszinójátéknál használhat egy játékstratégiát? 

A különböző kaszinójátékok nagyon eltérő képességeket igényelnek a játékosoktól. Vannak olyan játékok, mint például a nyerőgépek, ahol egy játékos stratégiai képességének nem sok szerepe van és a játék kimenetelét alapvetően a szerencse dönti el. Más kaszinójátékoknál a stratégiának komoly szerepe van. Egy kártyajátéknál vagy a rulettnél különböző stratégiák állnak a játékosok rendelkezésére. A játékstratégia alatt természetesen egy rugalmasan alkalmazandó stratégiát kell érteni, amit nagymértékben befolyásol a többi játékos stratégiája is.

Milyen stratégiák közül lehet választani?

Az egyik legegyszerűbb játékstratégia a nagy veszteségek elkerülésének stratégiája. Ennél a stratégiánál egy veszteségi küszöböt használ a játékos, azaz, ha a veszteség értéke eléri ezt a szintet akkor befejezi a játékot. A veszteségküszöb értékét a játékos határozza meg. Ha a játék nyereséges, akkor a játékos dönti el, hogy folytatja-e a játékot vagy felveszi a nyereményt. A stratégia lényege az, hogy a játékosnak mindenképpen el kell kerülnie azt, hogy megpróbálja visszanyerni az elszenvedett veszteséget. Ez természetesen egy adott játékhelyzetben nehéz lehet, de a játékosnak fegyelmezettnek kell lennie. Egy fegyelmezett játékos, aki egy stratégiát követ nagyobb eséllyel fog nyereményt elérni. A fegyelem rendkívül fontos a szerencsejátékban, mert az elszenvedett veszteség miatti bosszankodás és a stratégiától való esetleges eltérés még nagyobb veszteséghez vezethet. 

Rulettstratégiák 

A rulettben a stratégiának még nagyobb szerepe van, mint más szerencsejátékban. A tapasztalt játékosok jól kidolgozott stratégia szerint játszanak (https://www.onlinerulett.eu/roulette-systems.php). Alapvetően két jól ismert stratégiát a martingál és a Fibonacci stratégiát használják a rulettben. A martingál stratégia során a játékos feltesz egy tétet egy 50%-os nyerést biztosító pozícióra. Ha veszít, akkor megduplázza a tétet, míg, ha nyer, akkor felveszi a nyereményt. A vesztes játék esetén egészen addig duplázza a tétet, amíg nyerni nem fog. Ennek a stratégiának az a lényege, hogy a több vesztes tét teljes összegét vissza lehet nyerni egyetlen nyertes téttel, ha a tétet folyamatosan megduplázza a játékos. A martingál stratégiát nem lehet korlátlan magas értékű téttel játszani a gyakorlatban, mert a kaszinók sokszor felső határt szabnak a tét értékére. Mindenesetre a stratégia eredményes lehet, mert a valószínűségszámítás szerint, annak az esélye, hogy valaki folyamatosan veszít egy 50%-os nyerési pozíción a 0-hoz közelít, ha az egymást követő elvesztett tétek száma elér egy nagyobb számot

A Fibonacci stratégia során a játékos hasonló stratégia szerint játszik, mint a martingál stratégiánál, de a tétet nem megduplázza egy vesztes játékot követően, hanem a tét értékét a Fibonacci sorozat szerint számítja ki. Mi a Fibonacci sorozat? A Fibonacci sorozat első és második eleme 0 és 1. A sorozat következő elemeit a sorozat előző két elemének összegéből lehet kiszámítani. Azaz a harmadik elem 1, a negyedik 2, az ötödik 3 és a további elemek pedig 5, 8, 13, 21, 34 stb. A stratégia során egy vesztes játékot követően a játékos a következő tét értékét úgy kapja meg, hogy az előző tét értékét megszorozza a Fibonnaci sorozat soron következő elemével. Ez a stratégia nem olyan gyorsan növeli a tét értékét egy vesztes sorozat esetén, mint a martingál stratégia, de jobban alkalmazható különböző kaszinójátékoknál, mert a kaszinó által meghatározott tét felső határértékét nem olyan gyorsan éri el.  


Laza