A SzámoldKi.hu honlap szerkesztői elkészítették Neked azokat a lottó kalkulátorokat, melyek segítségével az eddigi összes lottóhúzás adatát egy adatbázisba tömörítve rengeteg hasznos információ, statisztika nyerhető, mely megkönnyíti a tippelést. Minden héten frissítjük adatbázisunkat, így hétről-hétre friss adatokat kapsz, ha kalkulátorainkat használod.

Kalkulátor fix lottó számokkal játszóknak:

Sok játékos hétről-hétre ugyanazokkal a számokkal játszik. Ez azért veszélyes egy kicsit, mert ha elfelejtjük egy héten feladni a megszokott számokat, akkor beüthet a ménkű: épp akkor nyerünk, mikor elfelejtettük játékba küldeni a szelvényt. Az ilyen játékosoknak célszerű 5 hetes szelvényt vásárolni, és felírni a naptárba a lejárat hetét sok-sok felkiáltójellel.

A fix számokkal játszó játékosoknak készítettünk egy kalkulátort, melynek segítségével kedvenc számaik nyerési esélyeit tudják ellenőrizni a lottó indulása óta. A kalkulátor IDE kattintva érhető el.

Kalkulátor az 5-ös lottó kedvelőinek

Az ötös lottó 1957-ben indult útjára Magyarországon és azóta is töretlenül a legnépszerűbb lottójáték. A SzámoldKi.hu az összes lottóhúzás eredményét egy kalkulátorba feldolgozta és hétről-hétre frissíti. 

Ötös lottó kalkulátorunk itt érhető el.

Kalkulátor az 6-os lottó kedvelőinek

A hatos lottóra elég sokat kellett várni: az első számsorsolást 1988-ban tartották és azóta a 6/45 játék is hatalmas népszerűségnek örvend hazánkban.

SzámoldKi.hu az összes hatoslottó-húzás eredményét egy kalkulátorba feldolgozta és hétről-hétre frissíti Önnek.

Hatos lottó kalkulátor itt érhető el.

Skandináv lottó kalkulátorunk itt érhető el.


Logika, kvíz