A nemzeti lottótársaság - a nemzetközi trendeket követve - online szolgáltatási kínálatában az eddigi egy-, valamint öthetes játékba küldés mellett elérhetővé tette az úgynevezett folyamatos játékot is.

Az online felületen az Ötös-, a Hatos-, és a Skandináv lottó, a Luxor, az Eurojackpot és az ezekhez kapcsolódó Joker játék a feltöltött keret erejéig, határozatlan ideig folyamatos lehet.

Ezzel – amellett, hogy praktikus - biztosítható az is, hogy a játékosok ne maradjanak le egy-egy sorsolásról.


 
A legkedveltebb márkának számító Ötöslottó játékosai közül 10-ből 4 többnyire ugyanazokkal a számokkal játszik, a hetente lottózók esetében pedig még nagyobb az arány, a játékosok csaknem fele teszi ezt – derült ki a Szerencsejáték Zrt. által végzett kutatásból.

- A felmérés szerint a szintén népszerű Hatoslottó esetében a válaszadók több mint negyede választja ezt a taktikát, és a Skandináv lottót preferálók körében is a nyilatkozók közel harmada, ugyanazokat a kedvenc számokat ikszeli hétről hétre.


 
A mostani újítás nekik is kedvez, hiszen a Szerencsejáték Zrt. a folyamatos játék bevezetésével biztosítani tudja az online tippelők számára, hogy kedvenc számaik minden egymást követő sorsoláson automatikusan részt vehessenek, a játékos belső egyenlegén lévő összeg erejéig, vagy amíg a játékos meg nem szünteti a játékot.
 

A folyamatos játékmód amellett, hogy

- kényelmes,

- praktikus,

- biztosítja azt is, hogy a szolgáltatást igénybe vevők ne maradjanak le a beküldési határidőről.

A játékosok ugyanis automatikus értesítést kapnak e-mailben a sorsoláshoz tartozó fogadási határidő vége előtt 48 órával, amennyiben a játékba küldés valamilyen okból nem valósulhat meg.


Pénzügy Logika, kvíz Laza