Pontos kifizetés 

Ugye, te is hallottál már átvert külföldi munkavállalókról, akiket magas, 2-3.000 €-s fizetéssel csábítottak ki külföldre, de az első hónap végén nem a remélt összeget kapták meg? 

Sajnos gyakran előfordul, hogy a hirdetésben bruttó összeg szerepel, amelyből még lejön az adó, vagy később kiderül, hogy a lakhatásra és a bejárási költségekre vonnak le súlyos összegeket a dolgozótól, esetleg az ígért fizetést próbaidő után vagy sokéves tapasztalattal lehet elérni. 

A betonvas.eu-nál nincsenek rejtett költségek. Az összeg, amelyben megállapodtatok, levonások nélkül, minden hónap 15-én már a számládon van (ha pedig ez ünnep vagy hétvége, akkor már előtte utalnak). 

Vagyis a szerződésben rögzített jövedelmedre fixen, minden hónapban számíthatsz.

Bejelentett munkaviszony

Más cégeknél az is gyakori, hogy több ledolgozott hónap után tudják meg egy hivatalos értesítésből, hogy rendezetlen a TB-jük, vagy kiderül, hogy feketén foglalkoztatták őket. 

A betonvas.eu-nál nem kell ilyenektől tartani, mivel mindenkit tisztán foglalkoztatnak, és valamennyi munkatársuk általános baleset- és betegbiztosítással is rendelkezik külföldön a magyar társadalombiztosítás mellett. Ehhez a dolgozók ingyen hozzájutnak, és ezáltal jogosulttá válnak egészségügyi alapellátásokra (pl. fogorvosnál, háziorvosnál, kórházban). 

Ingyenes lakhatás, ingyenes munkába járás

Míg más cégnél magadnak kellene szállást felkutatni és fizetni, vagy egy berendezetlen, lelakott tömeg- vagy munkásszállót ajánlanának fel, a betonvas.eu-nál minden munkavállaló berendezett, igényes, bútorozott és felszerelt szálláson lakhat – teljesen ingyen. 

Ezek a szállások jórészt családi házak, lakások, amelyek közel vannak a munkahelyhez, illetve az üzem területén is találhatók e célra kialakított szállások. Bár szobatársa mindenkinek van, kényelmesen tudnak pihenni munka után. 

Ráadásul a cég a rezsiköltséget is kifizeti, illetve céges autókat biztosít – szintén díjmentesen – a szállás és az üzem közötti bejárás megoldására. 

Az érdeklődők már a jelentkezés előtt tudják, mire számíthatnak, hiszen a www.betonvas.eu weboldalon számos fotó és poszt található a szállásokról, amit bárki megtekinthet, így senkit nem ér meglepetés.  

Egyéb támogatások

Előleggel is segíti a cég új munkavállalóit. A 150 € összeghez az első, ledolgozott hét után juthatnak hozzá, így a külföldi munkavégzést az sem akadályozhatja meg, ha valakinek nincs elég félretett pénze a kint tartózkodáshoz az első fizetésig. 

Ezen felül az üzemekben munkavédelmi eszközöket biztosít a munkaadó, sőt a próbaidő után munkaruha is jár minden munkavállalónak, amelynek az árát később sem tartják vissza a fizetésből. 

Segítik az újak beilleszkedését, és bármilyen probléma vetődik fel, támogatják őket annak megoldásában. A cég munkatársai napi kapcsolatban vannak a dolgozókkal telefonon, Messengeren, Viberen, illetve Whatsappon, így senki nem marad magára a nehézségeivel. 

Közvetítői díjat sem kell fizetni, mivel nem munkaerő-kölcsönző cégről van szó, hanem egy olyan munkáltatóról, aki saját maga számára toboroz kollégákat, akikkel aztán együtt, egy gépezetként dolgozik, és halad előre a céljai felé. 

Média partner: DLX MEDIA marketing ügynökség


Munka