Miért jó ötlet időt szánni a megfelelő vágódeszka kiválasztására? A konyhai vágódeszkák szinte minden étel elkészítésének rendkívül fontos részét képezik, ezért ellenállónak kell lenniük a mechanikai sérülésekkel szemben. A hagyományos, fából, műanyagból vagy bambuszból készült deszkák nem különösebben ellenállóak a sérülésekkel szemben, különösen, ha húsok püfölésére használják őket. A hőnek és a karcolásoknak sem állnak ellen, bár gyakran esztétikusak és szépen kidolgozottak.

A hagyományos vágódeszkákat tisztítani is kellemetlen - minden alkalommal, amikor húst vág, forró vízzel kell leforrázni őket, és a mosogatógép szóba sem jöhet. Az ilyen deszkákat leginkább gyümölcs- vagy uzsonnatálcaként érdemes használni. Itt az ideje, hogy megváltoztassa eddigi hiedelmeit, és megnézze az üvegre szerelt konyhai deszkákat.

Az üveg konyhai munkalapok egy lépés a jövő technológiája felé. Ezek edzett üvegből készülnek, amely karcolás- és hőálló. Egyszerűen elmoshatók a mosogatógépben, vagy nedves szivaccsal letörölhetők. Az üveg vágódeszkák a főzőlap falvédőjeként is használhatók. Forró edényt vagy sütőtálcát helyezhet rájuk, és a hús felszeletelése után egyszerűen mosogatószerrel elmoshatja őket, ahelyett, hogy leforrázná őket.

Az üvegdeszkákat egyedi és utánozhatatlan grafikájuk különbözteti meg a bambusz- vagy fadeszkáktól. A WallMuralia-nál bármilyen grafikai képet választhat konyhai táblájához, vagy készíthet egy feltöltött fotóból kiváló minőségű képet. Ez egy remek ötlet ajándéknak szeretteink számára, például karácsonyra.

A konyhai deszkák nemcsak funkcionális eszközként szolgálnak, mint eddig, hanem a minták és színek sokféleségének köszönhetően eredeti faldíszként is funkcionálhatnak a modern konyhában. Emiatt az üveg konyhai munkalapok nagy előnyt élveznek a hagyományos kialakításokkal szemben. Az üveg konyhai munkalapok legfőbb előnye a tartósságuk és a könnyű tisztíthatóságuk.

Megfelelő gondoskodással hosszú ideig szolgálhatnak vágóeszközként és szokatlan dekorációként egy modern konyhában.


Otthon