A Blur árfolyama továbbra is emelkedik

A Blur (BLUR) az árfolyam grafikonokon jelentős mozgásokat tett az utóbbi időben. A CoinMarketCap adatai szerint a Blur ára az elmúlt héten 0,58 dollárról 0,74 dollárra ugrott. Ebben az időszakban a piaci tőke is nőtt 769 millió dollárról 974 millió dollárra.

Technikai elemzési szempontból a Blur kriptopénz folytatni fogja ezt a bikás trendet. Például több mint 21 technikai mutató zöld színű ennek az altcoinnak. Ezért a piaci elemzők bikás Blur ár előrejelzést tettek. Arra számítanak, hogy a potenciális ugrás 0,82 dollárra lesz 2024 második negyedévében.

Több kripto online optimista Polygon ár előrejelzése

Eközben a More Crypto Online YouTube-csatorna mögött álló kripto elemző is címlapra került a Polygon (MATIC) ár előrejelzésével. Az új YouTube-videója szerint a Polygon ára hamarosan elérheti a 0,98 dollárt.

Az altcoin értéke az elmúlt hét napban 0,8 dollárról 0,88 dollárra emelkedett. Ebben az időszakban a piaci tőke is 7,69 milliárd dollárról 8,50 milliárd dollárra nőtt. Mivel a Polygon most a 100 és 200 napos EMA felett kereskedik, a jövője fényesnek tűnik. Ezért a kriptószakértők arra jósolják, hogy ez az altcoin 2024 második negyedévében 1,14 dollárra fog kereskedni.

Everlodge (ELDG): Az Uniswap belistázása érdeklődést kelt

Az Uniswap nemrégiben belistázta az Everlodge (ELDG) tokent. Ez még több hitelességet adott ennek az innovatív DeFi projektnek. Tisztázás végett, az Everlodge bemutatja a blockchain első közös tulajdonú platformját. Az üdülőházakat és villákat digitalizálja, NFT-kké bányászva, majd töredékké osztva. Így bárki töredékszerű tulajdonosa lehet őket 100 dollárért.

A közös tulajdonon túl az Everlodge sok funkciót kínál a felhasználói élmény javításához. Ide tartozik egy különálló kölcsönzési platform, jutalmazási klub, alacsony bérleti díjak a közös tulajdonú ingatlanokra, kereskedelmi kedvezmények, egy piactér és egy ingatlanfejlesztő indítóplatform. Ezért az Everloge egy hatalmas ökoszisztémát hoz létre az ingatlan és a kriptovaluták rajongóinak.

Az Everlodge ökoszisztéma saját segédprogram tokenje - ELDG - kulcsfontosságú szerepet játszik a projektben. Ha részesülni szeretnél az állományjutalmakban, csökkentett kereskedési díjakban, vagy hozzáférni az Everlodge privát tagok klubjához, akkor ezt az altcoint kell tartanod.

Az Everlodge nemrégiben befejezte a kriptovaluta ICO eseményét, amely segítette az előző vásárlókat, hogy lássanak egy 190%-os ROI-t. Más szóval, az ELDG értéke 0,01 dollárról 0,029 dollárra nőtt az előértékesítés során. Ez az érték még tovább is felrobbanhat, miután az Uniswap felsorolta ezt az altcoint, és más első osztályú tőzsdéknek is tervezik a követést.

Képes lehet-e az Everlodge felülmúlni a Blur-t és a Polygon-t?

A 23,2 millió dolláros piaci tőkével az Everlodge arra készül, hogy felülmúlja a Blur és a Polygon-t. Más szóval az ELDG sokkal kevesebb új pénzt igényel a gyorsabb növekedéshez. A piaci tőke különbsége arra utal, hogy az Everlodge gyorsabban emelkedhet - ez teszi a legjobb kriptovalutává azoknak, akik gyors megtérülést szeretnének látni.

További információért az ongoing Everlodge (ELDG) előértékesítésről, kérjük, látogasson el a weboldalukra.

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.