Ez a megállapodás lehetővé teszi a Microsoft számára, hogy integrálja a ChatGPT-t és más OpenAI modelleket a saját termékeibe, például a Microsoft Teams, a Cortana stb. és javítsa a felhasználók élményét a termékeik használata során.

Ezenkívül a Microsoft támogatja az OpenAI kutatásait, valamint együttműködik a céggel a fejlett AI-technológiák fejlesztésében és terjesztésében.

Mi az a ChatGPT? ITT írtuk meg.

Milyen kapcsolat van a Bing keresőmotor és a ChatGPT között?

A Bing keresőmotor és a ChatGPT nincs közvetlen kapcsolat egymással. A Bing egy keresőmotor, amely segíti a felhasználókat információk keresésében az interneten, míg a ChatGPT egy nyelvi modell, amely képes beszélni az emberekkel és válaszolni kérdéseikre széles körű témákban.

A Microsoft, amely üzemelteti a Bing keresőmotor, együttműködési megállapodást kötött az OpenAI-val, amely fejleszti a ChatGPT-t, de a Bing keresőmotor és a ChatGPT egymástól függetlenül működnek.

Az azonban lehetséges, hogy a Microsoft integrálhatja a ChatGPT-t a Bing keresőmotorba a jövőben, hogy javítsa a felhasználók élményét, például a keresési eredmények megjelenítésének vagy a keresési lekérdezések feldolgozásának javításával. De jelen pillanatban nincs ilyen integráció - mondja a ChatGPT. 

Mi tervez a Microsoft a ChatGPT-vel?

A Microsoft tervei a ChatGPT-vel függnek a Microsoft és az OpenAI közötti együttműködési megállapodástól. Az a megállapodás, amelyet a Microsoft és az OpenAI kötött, lehetővé teszi a Microsoft számára, hogy integrálja a ChatGPT-t és más OpenAI modelleket a saját termékeibe és szolgáltatásaiba.

Ezenkívül a Microsoft támogatja az OpenAI kutatásait, valamint együttműködik a céggel a fejlett AI-technológiák fejlesztésében és terjesztésében.

Az együttműködés célja, hogy javítsa a Microsoft termékeinek és szolgáltatásainak funkcionalitását és növelje a felhasználók élményét. Például a Microsoft integrálhatja a ChatGPT-t a Microsoft Teamsbe, a Cortanába, vagy más termékeibe, hogy fejlessze a beszélgető funkciókat, vagy jobb válaszokat biztosítson a felhasználók kérdéseire.

Ezenkívül a Microsoft lehet, hogy a jövőben további alkalmazásokat tervez a ChatGPT-vel, például a virtuális asszisztens alkalmazásokban, a chatbotokban, vagy más AI-alapú szolgáltatásokban. De ezek a tervek még nem véglegesek és a Microsoft részletesebb információt adhat a jövőbeni terveiről.


AI Mesterséges intelligencia