Nem feltétlenül kell országhatárokat átívelő utazásra gondolni – mi sem erre céloztunk. Csodákat tud tenni egy belföldi utazás is, melynek során felkeresünk egy elbűvölő természeti környezetet és egy igazi luxusapartmanban pihenjük ki a fáradalmainkat.

Ha pont erre van szükségünk, akkor a WoodLand Luxury vendégház Bélapátfalván szeretettel vár minket a nem kevesebb, mint háromszintes, maximálisan felszerelt épületével, ahol garantáltan pihentető élményekben lehet részünk. Nézzük, mi mindent élvezhetünk, ha erre a szálláshelyre esik a választásunk!

Romantikázás magas fokon

Mi sem ad jobb lehetőséget a kikapcsolódásra, feltöltődésre, mint egy kis romantikázás a párunkkal. Erre gyakran nem jut (elég) idő a rohanó mindennapokban, amikor leginkább a soron következő feladatainkra, teendőinkre és az éppen felmerülő problémáinkra fókuszálunk.

Ha viszont a fent említett luxusapartmanban foglalunk szállást, akkor kényelmes körülmények között tudunk minőségi időt együtt eltölteni. Például felbonthatunk egy üveg bort, aminek a megfelelő hőmérsékletéről előzőleg egy borhűtő gondoskodott. Majd pedig kiélvezhetjük az apartmanban található szaunát, jakuzzit vagy állókádat.

Pihenés a nagy méretű teraszon

A nagy alapterületű, “levegős” belső terek, amik kényelmes bútorokkal vannak felszerelve, garantáltan vonzó színterei a pihenésnek. Bármikor, amikor ahhoz van kedvünk, komfortosan elhelyezkedhetünk, ihatunk egy finom kávét vagy kortyolgathatjuk a lehűtött bort.

Mivel azonban egy nagy méretű terasz is a rendelkezésünkre áll, így akár ott is találhatunk magunknak kellemes elfoglaltságot. Kiülhetünk a kényelmes napozóágyak egyikére, elfogyaszthatjuk kint a reggelinket vagy az ebédünket, de abból a célból is kimehetünk, hogy olvassunk egy kicsit vagy csak gyönyörködjünk a környezet szépségében és élvezzük a napsütést és a friss levegőt.

Gyönyörködés a panorámás kilátásban

Végül, de nem utolsósorban azt is meg kell említenünk, hogy a szálláshely kilátása egyenesen egy lenyűgöző természeti tájegységre, a Bélkőre néz, így ezt a látványt is kiélvezhetjük az itt tartózkodásunk alatt.

Képzeljük csak el, hogy bármikor, amikor kinézünk az ablakon vagy kimegyünk a teraszra, akkor csodás, szinte mesébe illő természeti környezetet láthatunk. Ez garantáltan hozzáad az itt eltöltött idő értékéhez, sokkal élvezetesebbé, különlegesebbé teszi a pihenésünket.

Látható tehát, hogy valóban megéri egy magas felszereltségű, panorámás luxusapartmanban megszállni, hiszen ha így teszünk, akkor a fent említett előnyöket kivétel nélkül élvezhetjük.


Utazás