"Mrs. Helen Carson vagyok, 51 éves, Abidjanban élek, elefántcsontparton, özvegy vagyok, aki hosszan tartó betegségben (rákban) szenved.

Vannak pénzeszközök, amelyeket néhai szerető férjemtől, Mr. Carson Carlostól örököltem, összege ( 2,7 millió dollár), amelyet halála előtt bankban helyezett el, szükségem van egy becsületes és hűséges emberre, aki ezeket az összegeket emberi munkára tudja felhasználni.

Azért döntöttem így, mert nincs gyerekem, aki örökölné ezt a pénzt, és nem akarok olyan helyzetet, amikor ezt a pénzt istentelen módon használják fel.

Ezért hozom meg ezt a döntést, és az orvosom megerősítette, hogy kevesebb, mint két hét van hátra, mivel tudtam az állapotomat, ezért úgy döntöttem, hogy felajánlom ezt az alapot egy jótékonysági szervezetnek vagy magánszemélynek, amely ezt a pénzt a szegények megsegítésére használja fel. a rászorulókat pedig az utasításaim szerint.

Szeretném, ha ezeknek az alapoknak a 70%-át árvaházakra, iskolákra és gyülekezetekre, özvegyekre, az ige propagálására és más humanitárius munkákra fordítaná. A fennmaradó 30%-ot az Ön erőfeszítéseiért, mint új kedvezményezetté kell fordítania.

Kérem, ha ezeket az összegeket emberi munkára fordíthatja, szíveskedjék válaszolni. Amint megkaptam válaszát, további útmutatást adok az említett alapok követeléseivel kapcsolatban."

Maradj áldott.

Helen Carson asszony.

NE VÁLASZOLJUNK AZ ILYEN E-MAIL ÜZENETEKRE!!! MOSOLYOGJUNK EGYET ÉS MÁRIS DOBJUK A VIRTUÁLIS SZEMÉTKUKÁBA!


Életmód