1. KangaMoon (KANG)

A Bitcoin felezési eseményre való felkészülés érdekében szakértőink a KangaMoon (KANG) befektetését ajánlják, mint a legjobb választást. Ez az előértékesítési kedvenc ára 290%-kal nőtt és már 5,5 millió dollárt gyűjtött, célja, hogy április végére elérje a 7 millió dollárt. Jelenleg több mint 20 ezer közösségi taggal és 5800 KANG tartóval büszkélkedhet.

A KangaMoon a virágzó Play-to-Earn (P2E) játékpiacra lép, amelyet a Yahoo Finance szerint 2028-ra eléri az 885 millió dollárt. Ezt úgy éri el, hogy hamarosan elindít egy P2E játékot, ahol a KANG lesz a fő játékbeli valuta. A KANG segítségével a játékosok játékbeli tárgyakat vásárolhatnak, karaktereiket fejleszthetik, vagy akár további tokenekért kihívásokhoz férhetnek hozzá.

Ami a KangaMoont ebbe a listába helyezi, az a közösség-első szemlélet. Hivatalos indítása előtt a KangaMoon ingyenes KANG-t ad a legaktívabb közösségi tagoknak. Így világszerte a kereskedők elárasztják a KangaMoon közösségi média tartalmait hozzászólásokkal és kedvelésekkel, hogy ingyen szerezhessenek ezt a kriptovalutát.

Jelenleg a KANG az előértékesítés ötödik szakaszában van, ára mindössze 0,0196 dollár. A korai vásárlók már 290%-os megtérülést tapasztaltak. Azonban piacelemzők előrejelzik, hogy a KANG értéke akár ötvenszeresére is nőhet, amint egy első szintű kriptotőzsde (CEX) felveszi a kínálatába 2024 második negyedévében. Ez a növekedési potenciál, összekapcsolva a virágzó P2E játékpiaccal, a KANG-ot teszi a legjobb kriptovalutává a Bitcoin felezési eseménye előtt.

2. Ethena (ENA)

A második helyen a legjobb kriptovaluták listáján az Ethena (ENA) áll, amely mostanában bikás hullámot lovagol. A CoinMarketCap adatai szerint az Ethena ára az elmúlt 30 napban 0,63 dollárról 1,19 dollárra emelkedett. Ebben az időszakban piaci kapitalizációja 896 millió dollárról 1,69 milliárd dollárra ugrott.

A HORSE nevű kriptoanalitikus szerint az Ethena gyorsan növekvő kriptovaluta a jelenlegi piaci visszaesés ellenére. Az Ethena kriptovalutára vonatkozó technikai elemzés is bikás jelzéseket mutat. Például jelenleg négy technikai mutató van vételi zónában az ENA esetében.

Mindezen okok miatt a piacelemzők bikás árelőrejelzést készítettek az Ethena számára. 2024 második negyedévére 2,04 dolláros ugrást jósolnak az ENA-nak, ami jó vételi lehetőséget jelent a Bitcoin felezési eseménye előtt.

3. Cosmos (ATOM)

Végül, de nem utolsósorban, beszélnünk kell a Cosmos-ról (ATOM). A skálázhatóság és a felhasználóbarátság szem előtt tartásával a Cosmos csapata készen áll arra, hogy kihasználja a kereszt-lánc műveletek iránti növekvő igényt, ahogy közeledik a Bitcoin felezési eseménye.

A Cosmos árváltozása kapcsán az ár az elmúlt héten 11,21 dollárról 8,33 dollárra csökkent. Piaci kapitalizációja is 4,43 milliárd dollárról 3,25 milliárd dollárra esett vissza ebben az időszakban. Azonban a Bstaz15 nevű kriptoanalitikus szerint a Cosmos potenciális fordulata hatalmas lehet. Állítása szerint az ATOM ára a hónap végére elérheti a 17 dollárt.

Három technikai mutató zöldben áll, így a kripto szakértők bikás árelőrejelzést adtak a Cosmos számára. Jósolják, hogy az ár 2024 második negyedévének végére 11,74 dollárra emelkedhet. Ennek eredményeként az ATOM az egyik legjobb kriptovaluta, amit most érdemes megvásárolni.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz:

https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy