És hogy miket is érdemes beszerezned? Lássunk néhány tippet, a teljesség igénye nélkül!

Süss egyszerre az egész csapatnak!

A legtöbb grillezésnél gondot jelent, hogy a sütő mérete miatt csak néhány adag húst és zöldséget lehet egy időben sütni. Így míg a társaság egyik fele már jóllakott, a többiek még az ételre várnak. Hogy mi erre a problémára megoldás?

Egy, a Wombat Kütyü Shop kerti kiegészítői között beszerezhető három rácsos grillsütő, amivel egyszerre az egész családnak vagy baráti társaságnak elkészítheted az ételt, így neked sem kell folyamatosan a főzéssel foglalkoznod, hanem csatlakozhatsz a vendégeidhez.

Ráadásul attól sem kell félned, hogy a grillsütő felborul, ugyanis négy stabil lábon áll. Talán ez a paraméter nem tűnik fontosnak első hallásra, de ha jártál már úgy, hogy az instabil sütő miatt kárba veszett az étel, akkor biztosan értékelni fogod ezt a tulajdonságot. Emellett füstölőként is használhatod az eszközt, hogy igazán finom és zamatos különlegességeket készíthess.

Az italhűtés új szintje…

Egy partin nemcsak az étel a fontos, hanem a jégbe hűtött italok is, különösen egy meleg nyári délutánon. Persze senkinek nincs kedve kétpercenként a fridzsiderhez szaladgálni, egy hűtőtáska pedig túl kicsi ahhoz, hogy egyszerre nagyobb mennyiségű palackot hidegen tudjon tartani. Szerencsére erre a problémára is van megoldás: egy felfújható, jeges italhűtő.

Ha felállítasz egy ilyet a kertedben, akkor az sem jelent majd gondot, ha egy nagyobb társaságot vendégelsz meg, mert mindig mindenkinek lesz frissítő ital a kezében. Sőt, a medencében is használhatod, hogy tényleg különleges legyen a buli!

Készítsd el a kedvenc salátádat pillanatok alatt!

Képzeld el, hogy már sülnek az ízletes húsok, az italok behűtve várják, hogy a vendégek megérkezzenek, de a saláta még sehogy sem áll. A zöldségek nincsenek megmosva, sem felszeletelve, te pedig már szeretnél saját magaddal foglalkozni, hogy jól nézz ki a partin. Ha van otthon egy salátakészítő tálad, akkor megoldottnak tekintheted a problémát: könnyedén elkészítheted az egészséges köretet.

És ami a legjobb, hogy a tálnak köszönhetően nem vágod meg magad szeletelés közben, ráadásul ugyanabban az eszközben végezheted a mosást, a szeletelést és a tálalást, így mosogatnod sem kell majd annyit.

Relaxálás egy magasabb szinten

A partit feldobhatod levegővel tölthető relax ágyakkal is, amikben a vendégeid – és te magad is – ellazulhatsz a nap végén. A másodpercek alatt elkészíthető fekhelyek az ellazulás tökéletes eszközei, amik maradéktalan kényelmet nyújtanak a használóiknak.

Most, hogy már mindent beszereztél, akár el is kezdheted szervezni a nyár utolsó grillpartiját!


Otthon