Ilyenkor is van megoldás!

Bizonyos esetekben akár olyan extrém helyzet is adódhat, hogy évekre visszamenőleg szükséges pótolni a dokumentumokat. A RoadRecord útnyilvántartásával azonban ez egyáltalán nem jelenthet problémát. 

Akár több autóra vonatkozóan és hosszabb időtávra visszamenőleg is pótolhatók a hiányosságok, attól függetlenül, hogy mi volt az oka a mulasztásnak. Ráadásul még ez is sokkal jobb megoldásnak bizonyul, mint a NAV által kiszabott büntetés kifizetése, amely komoly összegre rúgna, megterhelve a vállalkozás pénztárcáját.

Természetesen ez a nehezebbik módja annak, hogy megfeleljünk az elvárásoknak, hiszen sokkal kisebb munkát igényel a folyamatos dokumentáció, mint az, ha egyszerre kell ilyen sok anyagot létrehozni.

Az útnyilvántartó program segítségével ráadásul mindez a háttérből, automatikusan megvalósítható, s havonta mindössze pár perces munkát jelent a véglegesítés is.

Sokkal jobb megoldás, mint az átalányadó!

Hiszen átalányadózást választva 50%-os lízing ÁFA visszaigénylésre van csak módunk, miközben az útnyilvántartást választva 90 vagy 100%-os visszatérítés is elérhető, ami akár gépjárművenként 1,7 millió forintot is jelenthet. 

A munkába járás költségtérítése is elszámolhatóvá válik egyes esetekben, ami még előnyösebb helyzetet teremthet.

Útnyilvántartó szoftverrel mindez igazán egyszerű!

Az útnyilvántartó program alkalmazása révén a dolgozók saját maguknak könnyedén elkészíthetik a dokumentumot, de a RoadRecord szoftverét választva akár többféle hozzáférési szint is meghatározható, ami megkönnyíti az adatok kezelését. 

3 plusz 1 opció áll rendelkezésre ahhoz, hogy a nélkülözhetetlen információk rögzítésre kerüljenek. Az automatizáció ebben az esetben akár maximális lehet, vagyis egyáltalán nem igényel beavatkozást a felhasználó részéről. 

A havonta szükséges véglegesítéshez, illetve - igény vagy szükség szerint - a szerkesztéshez egy webes felületen keresztül, kevesebb mint 10 percre van szükség. Miután pedig mindezzel megvagyunk, nyugodtan hátradőlhetünk, hiszen a programnak hála egészen biztosak lehetünk abban, hogy bármilyen szigorú NAV ellenőrzés vár is ránk, az útnyilvántartással kapcsolatban egész biztosan minden rendben lesz. 

A RoadRecord  útnyilvántartó programja ugyanis számos okos funkciójának köszönhetően teljes mértékben kiszolgálja az elvárásaidat, megkönnyíti a mindennapjaidat, az ÁFA visszaigénylés révén vastagabbá teszi a pénztárcádat, s 70 különféle logikai ütközés automatikus ellenőrzésével NAV-állóvá teszi az útnyilvántartásodat. Kell ennél több? Vágj bele még ma!


Autó Adózás