Közben a KangaMoon (KANG) előértékesítése kiválóan alakul, ahogy közeledik az 5 millió dolláros mérföldkövéhez. Néhány elemző szerint ez a mémérmé 2024-ben akár ötvenszeresére is nőhet. Végül a Solana (SOL) szárnyal—havi szinten 16%-kal növekedett az árfolyama.

IntoTheBlock szerint a Dogecoin ára az egekbe szökik

A mémérmék óriásai közül a Dogecoin (DOGE) most emelkedő trendet mutat. A CoinMarketCap adatai szerint a Dogecoin ára az elmúlt 30 nap alatt 0,17 dollárról 0,18 dollárra ugrott. Piaci kapitalizációja is növekedett, 25,27 milliárd dollárról 27,09 milliárd dollárra ebben az időszakban. Az IntoTheBlock szerint az új éves csúcs eléréséhez a DOGE-nak át kell törnie a 0,20 dolláros szintet.

A technikai elemzés is bika jellegű ezen a mémérmén. Kiemelten, a Dogecoin most a 21 és 50 napos mozgóátlagai felett kereskedik. Nemcsak ez, hanem 21 technikai indikátor is zöld jelzést mutat a Dogecoin esetében. Ennek eredményeként a kripto szakértők bullish, azaz optimista Dogecoin árjóslatot tettek – 2024 második negyedévére elérheti a 0,28 dollárt.

dogecoin árfolyam elemzés

A KangaMoon (KANG) Előértékesítése Közelít az 5 Millió Dollárhoz

Eközben a KangaMoon (KANG) is nevet szerzett magának a mémérmék piacán. Ez a feltörekvő előértékesítési csillag már 4,6 millió dollárt gyűjtött, és úton van, hogy április 2024 végéig elérje az 5 millió dollárt. Ez a pénzügyi robbanás jó helyzetbe hozza a KangaMoont, hogy felrázza a riválisait.

A mémcoinok 99%-ával ellentétben a KANG kiemelkedik, mivel valódi hasznossággal bír. A KANG-gal karaktereket lehet fejleszteni és játékbeli tárgyakat vásárolni a KangaMoon közelgő "Keress pénzt játékkal" (P2E = Play To Earn) játékában. A KangaMoon hetente, havonta vagy negyedévente kizárólagos kihívásokat is biztosít KANG tulajdonosoknak a további tokenek vagy játékbeli tárgyak megszerzésére.

A KangaMoon közösség visszaadásra irányuló megközelítése lenyűgöző. Például hivatalos indulása előtt a KangaMoon ingyen KANG-ot ad legaktívabb tagjainak. Most már több mint 20 000 regisztrált tag aktívan részt vesz a KangaMoon közösségi média tartalmának kedvelésében és megosztásában.

Ez a mémérmé jelenleg csak 0,0196 dollárba kerül, mivel az előértékesítés ötödik szakaszában van – jelentős ugrás az eredeti 0,005 dolláros árához képest. De ne feledjük, hogy kapcsolódik a P2E játékpiachoz, amelynek várható mérete 2028-ra eléri az 885 millió dollárt. Így az elemzők azt jósolják, hogy ha 2024 második negyedévében eléri egy Tier-1 CEX platformot, a KANG akár ötvenszeresére is nőhet – ezzel az egyik legjobb új mémérmévé válik.

Solana árfolyam elemzés: Egy Bika Hullám Lovaglása

A Solana (SOL) is hullámokat vet a kriptoszektorban. Jelentős adat a CoinMarketCapról, amely szerint a Solana ára az elmúlt hónapban 148 dollárról 171 dollárra nőtt. Ebben az időszakban piaci kapitalizációja is 65,84 milliárd dollárról 76,23 milliárd dollárra emelkedett.

Emellett a Solana kripto technikai elemzése is bullish. Például a Solana a 100 és 200 napos mozgóátlagai felett kereskedik, miközben 15 zöld technikai indikátorral büszkélkedik. Ezért a piac kiemelkedő elemzői 2024 második negyedévének végére 229 dolláros áremelkedést jósolnak a Solana árprognózisukban.

Dogecoin vs. KangaMoon vs. Solana - Melyik kriptovaluta lesz a legjobb befektetés?

A Dogecoin és a Solana jól ismert kriptovaluták, de a KangaMoon kiemelkedik a mezőnyből. Érdemes végiggondolni, hogy a KANG piaci kapitalizációja alacsony, mindössze 19,6 millió dollár, ami azt jelenti, hogy csak további 19,6 millió dollár szükséges az aktuális árának megduplázásához. Ha érdekel ez az egyedi mémcoin, iratkozz fel az előértékesítésre az alábbi linkeken keresztül, és szerezz 10% bónuszt.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségükhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy