1. Ahhoz, hogy elérd a vágyaidat, szomjaznod kell a győzelemre, magad előtt kell látnod a célt, ahova el fogsz jutni. Belső erő nélkül nem megy!

2. Akarj más lenni! Akarj hatni az emberekre, légy egyedülálló abban, amit képviselsz!

3. Ne hagyd, hogy megbénítson a kudarctól való félelem! Soha nem leszel képes előrébb jutni, ha nem hiszel magadban, a víziódban. Sikeressé akkor válhatsz, ha nem félsz a kudarctól!

4. Élj! És ne csak a karrierednek! Ne felejts el jelen lenni a privát életedben!

5. Ne csak túlélni akard a mindennapjaidat, hanem szeresd az életet, a munkád! Haladj előre, érd el a céljaid, hódítsd meg a világot! 

+1 A rosszakaróidnak pedig csak ennyi: "Hasta la vista...baby."

Mennyi idő van még hátra az életedből? Megmutatjuk másodperc pontossággal ITT.

„A Schwarzenegger-féle öt motivációs alapgondolat értékét érdemes más, hasonló gondolkodású vállalkozók körében kibontakoztatni, akik nyitottságukkal, víziójukkal bátran mernek új irányok felé nyitni. Ezek a csoportok arra hivatottak, hogy egymást jutalékmentes ajánlásokkal, bizalmi alapon segítve juttassák egyre nagyobb eredményekhez. Hazánkban a BNI® Magyarország kínál ehhez megfelelő teret és társaságot, hiszen a heti rendszerességű üzleti találkozóin valósítja meg mindazt, amit egy sikerre vágyó üzletember kereshet.” – tette hozzá Ferling József, a BNI® kommunikációs igazgatója.

 


Életmód Laza