Ezért van szüksége egy állatorvosi szoftverre a friss diplomásoknak is

Az állatorvosi szoftver olyan, mint egy nagyon okos, nagyon ügyes, mindig mindent észben tartó és rendszerező asszisztens – erre pedig szinte mindenkinek szüksége lenne.

Egy ilyen rendszerrel könnyedén kézben lehet tartani a gazdik és a betegek adatait, az kapcsolattartást, a kezelésekhez tartozó információkat, az alkalmazott gyógyszereket, a saját készletek állapotát, a vizsgálati eredményeket, a számlákat, a betervezett műtéteket, sőt…ettől akár sokkal több dolgot is.

Egy elektronikusan működő rendszer nélkül ezeket a feladatokat papír alapon, aktákkal kellene intézni, folyamatosan számolgatni, mindent felírni, lejegyezni, kézzel számlázni, az iratokat pedig tárolni – lehetőleg úgy, hogy el se vesszenek.

Kezdő állatorvosként - aki nagy eséllyel egyedül dolgozik – erre nincs sem idő, sem energia. Egy profi szoftver indulási költsége azonban közel 500 000 Ft, amire a fiataloknak gyakran nincs pénzük.

A VetAssist ebből a csapdából rántja ki a friss diplomás állatorvosokat

Egyrészt azzal, hogy a kezükbe ad egy  könnyen használható, egyszerű felépítésű, minden alapvető feladathoz illeszkedő rendszert, másrészt azzal, hogy ezért egy évig az orvosoknak egy forintot sem kell fizetniük.

Mivel a rendszer felhő alapú, így nincs telepítési költség (internet segítségével bárhonnan használható), a havidíjat pedig – ami egyébként teljesen korrekt - 365 napig nem kell kifizetni. Nincs semmilyen megkötés, vagy apróbetűs rész: ha az egy év lejárta után az állatorvos nem szeretné tovább használni, akkor egyszerűen átvált valami másra.

Visszamenőleg semmit sem kell kifizetni és nem kötelező az ingyenes időszak után megvásárolni a szoftver csomagját sem, ez pedig nagyon fontos szempont. A szabály csupán annyi, hogy az oklevél kiállításától számított 365 napon belül kell felvenni a céggel a kapcsolatot. 

Olvasd el a tájékoztatást a VetAssist állatorvosi szoftver diplomás programjáról!

A VetAssist szeretné elérni a fiatalokat, de nem csak kezdőknek ideális

Ha valaki megnézi a csomagajánlataikat, azt látja, hogy a táskás praxisoknak és a legnagyobb klinikáknak is kínálnak megoldást. Kezdő, egyedül dolgozó állatorvosoknak nyilvánvalóan a legkisebb csomagjuk az ideális, később azonban gond nélkül válthatnak, ha úgy hozza a sors.

Ha például nyitnak egy kis rendelőt,  ahol állatkereskedést is üzemeltetnének, vagy esetleg idővel alapítanak egy klinikát, amihez kisbolt és webáruház is tartozik, akkor a VetAssist nagyobb csomagjaival az újabb feladatokat és kihívásokat is könnyedén kezelhetik.

Ha többet szeretnél tudni erről: VetAssist csomagajánlatai

Frissen diplomázó állatorvosoknak mindenképp érdemes tájékozódni erről a lehetőségről, hiszen egy bizonyítottan hatékony, modern és felhasználóbarát állatorvosi szoftvert próbálhatnak ki teljesen ingyen, kockázat mentesen. Az újítás néha rémisztő lehet, de sose árt!


Egészség Állatvilág