A NKM FÖLDGÁZSZOLGÁLTATÓ Zrt-vel földgáz egyetemes szolgáltatási szerződéses jogviszonyban lévő azon ügyfeleink, akik 2017. december 1. és 2018. március 31. között papíralapú számlájuk helyett E-gázszámlát igényelnek, automatikusan egyszeri bruttó 1000 Ft összegű jóváírásban részesülnek a 2018. április 10. után esedékes első gázszámlájukból az alábbi feltételek szerint.

- A fenti jóváírásra azok az ügyfelek jogosultak, akik 2017. december 1. előtt nem rendelkeztek NKM FÖLDGÁZSZOLGÁLTATÓ ZRT. E-gázszámlával.

- Ha az ügyfél rendelkezik NKM FÖLDGÁZSZOLGÁLTATÓ ZRT. E-gázszámlával, és a jelen promóciós feltételek közzétételét követően, de a fenti promóciós időszakot megelőzően a már meglévő E-gázszámla regisztrációját/igénylését lemondja, majd a lemondást követően a
promóciós időszakban újra E-gázszámlát igényel, az ügyfelet a bruttó 1000 Ft összegű jóváírás nem illeti meg.

- Az ügyfél akkor is csak egyszeri bruttó 1000 Ft összegű jóváírásra jogosult, ha a fenti promóciós időszakban az E-gázszámlát annak igénylését követően egyszer vagy többször lemondja, majd a lemondást követően egyszer vagy többször újra E-gázszámlát igényel. Ebben az esetben az első E-gázszámla igénylést követő további E-gázszámla igénylések után az ügyfelet a bruttó 1000 Ft összegű jóváírás nem illeti meg.

Lakossági gáz árak kalkulátor 2018 - Mennyibe kerül egy köbméter gáz?

- A gázdíj jóváírás további feltétele, hogy az ügyfél az E-gázszámla igénylés és a gázdíj jóváírás közötti időszakban nem mondja le a NKM FÖLDGÁZSZOLGÁLTATÓ ZRT. E-gázszámla igénylését és/vagy nem kér újra papíralapú számlát, illetve nem kezdeményez csekkes befizetést.

- Abban az esetben, ha az E-gázszámlát igénylő fogyasztó az E-gázszámla igénylését követően és a fentiek szerinti gázdíj jóváírás időpontját megelőzően a NKM FÖLDGÁZSZOLGÁLTATÓ ZRT-vel megkötött földgáz egyetemes szolgáltatási szerződését felmondja, és nem köt más ingatlanra szerződést a NKM FÖLDGÁZSZOLGÁLTATÓ ZRT-vel, abban az esetben a fentiek szerinti gázdíj jóváírásra nem jogosult.

- Az egyszeri bruttó 1000 Ft-os jóváírás, az ügyfél 2018. április 10. után esedékes első gázszámlájában automatikusan, egy összegben kerül jóváírásra.

- A gázszámla jóváírás csak a fenti időpont után kiszámlázott gázdíjak jóváírására használható fel, annak összege sem bankszámlára utalással, sem postai úton nem fizethető ki.

- A gázszámla jóváírás másra nem átruházható, a gázszámla jóváírás készpénzre nem váltható.

A gázszámla jóváírás a jelen tájékoztatónak megfelelő regisztrációhoz kapcsolt felhasználó azonosítóhoz tartozó számlából kerül jóváírásra. Amennyiben a regisztrációhoz több felhasználó azonosítót kapcsoltak, az ügyfél arra a számlájára kapja a jóváírást, amelyre az E-gázszámla

regisztrációt elvégezte. Ha egy ügyfél több szerződéses folyószámlával is rendelkezik, annyiszor bruttó 1000 Ft jóváírására jogosult, ahány E-gázszámlát igényel. 


Pénzügy Otthon