De ami ennél jóval fontosabb kérdés, az az, hogy hol és miként juthatsz hozzá olyan gépekhez, amelyek megvásárlása nem juttat instant csődbe, és még minőséget is kapsz a pénzedért cserébe. Ha téged is érdekel ez az opció, akkor olvasd tovább cikkünket!

Miért válassz használt számítógépet?

Szerencsére egyre több ember szavaz bizalmat a használt holmiknak, amelyek a modern korban közel sem jelentenek silány minőséget, így a Laptopland.hu használt számítógépeivel prémium minőséget kaphatsz te is!

A legtöbb használt számítógép irodai környezetből érkezik, ami azt is jelenti, hogy kifejezetten megkímélt és óvott állapotú gépre számíthatsz, hiszen mindannyian tudjuk, hogy az irodai gépekre nemcsak az alkalmazottak figyelnek, hanem a rendszergazdák is, így a rendszeres karbantartás és ápolás is biztosított egészen addig, amíg a cégvezetés úgy nem dönt, hogy a teljes gépparkot lecseréli. Ilyenkor jön a Laptopland.hu csapata!

Biztosítékra vágysz?

A legtöbbször irodai környezetből érkező PC-k, laptopok és monitorok mind-mind megbízható és népszerű techcégek termékei, így a kínálatban megtalálhatod a Lenovo, a HP, a Dell, az Apple, az Acer, az Asus vagy akár a Toshiba gépeit is.

Természetes igény a részedről, hogy szeretnél némi biztosítékot, hogy a pénzedért valóban minőséget kapsz, így ezt a két évre szóló garanciával meg is kaphatod, hiszen a gépeket gondos vizsgálatoknak vetik alá, ha kell, felújítják, majd hosszas tesztelés után kerülnek a virtuális polcokra, hogy megtaláld köztük azt, ami leginkább megfelel az igényeidnek!

Ugye, hogy mennyivel másabb így használt számítástechnikai eszközt vásárolni, mint a közösségi média piacterén, ahol egy ismeretlen magánszemély rád sóz valamit, aztán másnap már a profilja is eltűnik.

Ha szeretnél környezet- és pénztárcabarát módon számítástechnikai eszközökhöz jutni, akkor keresd fel a Laptopland.hu webáruházát! 

Óvd a pénztárcád és a bolygót egyszerre!

Azzal, hogy használtan vásárolsz számítógépet, monitort vagy laptopot, nemcsak a saját pénztárcáddal bánsz kíméletesen, hanem a bolygónkkal is. 

Sajnos a fogyasztói társadalom miatt megnövekedett az elektronikai hulladék mennyisége, amelynek elégetése a levegőt, tárolása az elmaradottabb országokat sújtja. Azzal, hogy te nem állsz be a sorba, máris csökkentetted az ökológiai lábnyomodat, miközben ugyanolyan minőségben tudsz dolgozni, tanulni vagy épp szórakozni!


Munka