Hangulatjavító vászonképek

Már tudjuk, hogy a munkahelyi művészet felkeltheti a kreativitást és javíthatja a dolgozók morálját. Azt is tudjuk, hogy a körülöttünk lévő színek érezhetően befolyásolják hangulatunkat. Ezért bármilyen típusú vászon falfestmény az irodában, a klasszikus mintáktól az absztrakt konfigurációkig, és még az olyan installáció is, mint a fotókollázs, valószínűleg kézzelfogható javulást eredményez az irodai légkörben.

Dobd fel irodád falát a Vászonkép Szalon egyedi vászonnyomatai segítségével!

A művészet a munkaterületen szintén növeli a termelékenységet és a fókuszt. Ez gyakran megnyugtató és központosító erő, függetlenül attól, hogy mi a tartalom. Ennek eredményeként a legtöbb iroda úgy találja, hogy a műalkotások bemutatása valóban javítja az elvégzett munka minőségét.

Emlékezetes faldekoráció, különleges kerettel

Még inkább feldobhatod az egyébként is látványos vászonképet, ha a keretére valamilyen különleges színű festést kérsz. A komplementer színek például kimondottan jól mutatnak együtt, bármilyen drasztikusnak is tűnik a kontraszt. Egy unalmas, fehér falú irodában pedig remekül mutathat egy színes keretű, egyedi vászonkép.

Maradandó benyomást kelthet, és emlékezetes képként szolgálhat, amelyet az adott társasággal azonosítanak. Azt jelzi, hogy a vállalat elkötelezett a munkakörnyezetükbe és dolgozóik jóllétébe való befektetés iránt.

Eszköz a márkaépítéshez

A vászonnyomatok sokat segíthetnek egy vállalat vagy szervezet identitásának, kultúrájának és értékeinek népszerűsítésében. Mindannyian egy steril irodában dolgoztunk, üres falakkal, és nem próbálkoztunk színséma kialakításával. Egy civil látogató nem találna nyomot arra vonatkozóan, hogy a vállalat mit termel, vagy miben hisz. 

A világ nagy része manapság a látványra épül, és a munkaterületek sem különböznek egymástól. Ha az irodatervezés nem jár együtt az általunk végzett munkával, akkor rengeteg lehetőséget veszítünk el, hogy a legjobb benyomást keltsük.

Alternatív megoldásként a stratégiai vászonképek a vállalat nevének vagy logójának kreatív megjelenésével elősegíthetik a vállalat alapelveinek népszerűsítését, legyen az innováció, kiválóság, kreativitás, minimalizmus, szórakozás vagy figyelmesség. A vászonnyomat abban is segíthet, hogy tisztázza a vezetés elképzelését a vállalat múltjáról, jelenéről és jövőjéről az alkalmazottak és a látogatók számára. 

A vászon falfestmény nagyszerű módja lehet egy történet elmesélésének vagy a narratíva előmozdításának. Akár szó szerint, akár képletesen, a jól látható falfestményen keresztül kifejezhetjük a vállalat által megtett utat.

Inspirálódj a Vászonkép Szalon nagyszerű vászonképeiből, és rendelj saját nyomatokat irodád vagy otthonod falára!


Otthon