Test és lélek

A sport nem csak a fizikai teljesítményről szól, hanem szellemi és testi összhangról és az önismeretről is. A mai világban gyakran esünk abba a hibába, hogy a teljesítményt a belső egyensúly elé helyezzük, holott a megfelelő balansz nélkül hatékonyságunk is csökken. Akármilyen mozgásforma mellett is döntünk, gondoljunk arra, hogy mi szolgálja az érdekünket és mi az, ami már árthat akár az egészségünknek is. 

Jó-e a választott mozgásforma számunkra, élvezzük-e az edzést? A jóga, a pilates, a funkcionális edzés, kinek mi a megfelelő mozgásforma. Legyen szó akár egyéni vagy csoportos edzésről, a Tiguar sporteszközei valódi segítséget nyújtanak a választott területen.

Bátor tigris, erős jaguár

A Tiguar márkanév már elnevezésében is erőt sugároz: a tigris és jaguár erejéből és bátorságából született. A sportszergyártó cég dinamikus fejlődésével, egyedi dizájnnal, kiemelkedő minőségi megoldásaival emelkedik ki riválisai közül. A Mánia Fitnessnél kapható Tiguar eszközök között mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbbet. A kézi- és bokasúlyok, a kettlebell súlyzók és nehéz rudak kiváló társak a biztonságos, változatos és hatékony erősítésben.

A különféle gumikötelek a test teljes átmozgatásában nyújtanak hathatós segítséget. Akik a jóga és pilates hívei, azoknak a cég matrac, szíj, jógatégla és egyéb kiegészítői közül érdemes válogatniuk. A hagyományos medicinlabdák mellett elliptikus kialakítású és úgynevezett trigger golyót is találunk. Míg az előbbi a koordinációt fejleszti, addig a trigger az izomfeszültségben szenvedőknek segíthet. 

Sporteszközök, kiegészítők

A Tiguar termékei között számos olyan eszközt találunk, amelyek a rehabilitációs munkában és a tevékeny pihenésben nyújtanak támogatást. Az egyensúly párna kifejezetten a testtartás javítására és a mélyizmok növelésére ajánlott. A sokoldalú edzésre alkalmas fitnesz labdák között levegővel, illetve homokkal töltött verziót is találunk.

A hengerek, dupla labdák, rollerek, step padok mind egyszerű sporteszközök, amelyek használatával a saját testsúlyos edzések még hatékonyabbá és változatosabbá válnak. A cég termékei a tartós kivitelnek, divatos megjelenésnek és egyszerű kialakításnak köszönhetően méltán váltak a sportolni vágyók egyik kedvenc márkájává. 

 

A cikkhez ajánlott kalkulátorunk


Egészség Sport