Tudatos szülőként törekedj arra, hogy mindig teremts lehetőséget az alkotásra. A Brio márka egyszerű forma- és színvilága segíti a gyermeki kreativitás kibontakozását. Ezeket a játékokat az egyszer használatos műanyaggal szemben sosem lehet megunni, mivel a gyerekek minden alkalommal maguknak teremtik meg a szituációt, melyhez a játék csak kellék. 

Fenntartható játékgyártás - Ez a Brio

A cég fejlesztő és szórakoztató játékok széles választékát kínálja minden korosztály számára. Nem is csoda, hogy minden gyermeket rabul ejtenek a változatos, letisztult vonalú termékeik. A patinás svéd márka 1884 óta dolgozik azon, hogy a gyerekek formatervezett favonatokat, síneket, alagutakat, hajókat, helikoptereket fogjanak a kezükbe. 

A Brio a környezettudatosság terén is jó példával jár elöl. Sosem gyártott műanyag játékokat, ráadásul 2014 óta a Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa (FSC) szigorú minőségi követelményeinek is megfelelnek a játékaik, melyek alapanyagául csak fenntartható gazdálkodásból származó, visszakövethető múltú faanyagot használnak, felhívva a figyelmet a környezettudatos játékgyártás fontosságára.

A Brio fejlesztő fajáték fogalom

Az apró részletekig kidolgozott játékok biztonságosak és tartósak, így nem ritka, hogy játékaik generációról-generációra örökölnek. A kínálatban nagy hangsúlyt kapnak az uniszex fejlesztőjátékok, mint a különféle ütős hangszerek vagy az állatos játszószettek. A többféle húzható játék mellett az építhető vonat a legismertebb termékük. Ezt 1958 óta gyártják, azóta természetesen számtalan fejlesztést élt meg a modell. 

Ma már egyes elemek mágnessel kapcsolódnak egymáshoz és tölthető, világító járművek is készülnek számtalan kiegészítővel. Sőt, a gyár saját applikációt is fejlesztett a nagyobbak számára. A pálya megépítése kitartást és kreativitást kíván, ezzel még felnőttként is jókat lehet játszani. Lehet, hogy a Brióval még a király is játszik? 

A Brio Smart Tech

A Brio nem csak hagyományos játékokat gyárt. Smart Tech járműveik és a kiegészítő alagutak, lámpák, sorompók együtt használhatóak a hagyományos Brio pályával. Az interaktív elemeket a gyerekek irányíthatják, garantálva az egész család szórakozását. Használatukhoz nem kell semmilyen technikai tudás, telefonos applikáció vagy beállítás, ezért a kisebbek számára is izgalmas élmény mozgásba hozni a pályát.

A BRIO időtálló játékokkal segít a kellemes családi időtöltést. A közös játék feledhetetlen órákat garantál, próbáljátok ki Ti is a KreatívJáték.hu kínálatából bevásárolva!


Gyermek