Cikkünkben bemutatjuk a legjobb streetwear darabokat az idei őszi időszakra. 

Mitől streetwear egy ruha?

A streetwear ruhadarabok lényege, hogy stílusosak és kényelmesek is legyenek egyben. A legtöbb márkás darabot szinte bárhol fel lehet ismerni, hiszen rendkívül egyediek és színesek. A rengeteg színállásban kapható sneakerek, a mintás pólók és a figurákkal ellátott pulóverek mind a streetwear stílust képviselik. 

Travis Scott kollaboráció

Travis Scott, amerikai rapper Merch kollekciójának népszerűsége a nagy, neves márkákkal vetekszik. A rendkívül kreatív híresség ma már egy géniusznak számít a ruházati piacon. Nagy kedvence a True to Sole streetwear stílusa is, amely divat Travist is megihlette, így elkészültek az általa tervezett darabok is. Nem is kérdés tehát, az egyik leghíresebb rapper nemcsak a zenéjével, hanem a stílusával is lenyűgözte a fiatalokat.

A sneakerek mellett felsőket, nadrágokat, de még pulóvereket is vásárolhatunk az ő nevével ellátott kollekcióból. A ruhákat már messziről ki lehet szúrni, hiszen a legtöbb sötét vagy éppen földszínben készült el, emellett pedig élénk és figyelemfelkeltő mintákkal egészítették ki őket. 

A smiley figura a streetwear termékek kultúrájában

Az eredeti smiley jel 1963-ban jelent meg, amit egy szabadúszó grafikus készített el. Ezt főként a munkahelyi teljesítmény javítására használták, azóta azonban már szinte mindenhol jelen van. Nem véletlen, hogy a streetwear darabok gyártásával foglalkozó márkák is előszeretettel alkalmazzák ezt a vidám jelet. Fellelhető többek között Justin Bieber Drew kollekciójában, de ott van továbbá a Supreme termékek és a J Balvin ruhákon egyaránt. Ennek köszönhető az is, hogy ma már Magyarországon is kaphatóak a 2021-es SMILE merch kiegészítők is. Ezek bárki napját jobbá tehetik, hiszen vidámak és egyben kényelmesek is. A kollekció részét képezik baseball sapkák, illetve pólók és kapucnis pulcsik egyaránt. 

A Supreme ruhák és kiegészítők

Máig nagy sikernek örvendenek továbbá a Supreme darabok, amik között nemcsak ruhák, hanem kávéfőző, de még vízipisztoly is található. Természetesen mindenképpen szót kell ejteni a Supreme X Nike Air Force 1 Low fehér színállású sportcipőjéről. A márka közel harminc éve egy kis gördeszkás boltként kezdte meg működését, azóta azonban már az egyik legismertebb streetwear gyártója. Egy Supreme box logót szinte bárki és bárhol kiszúr, hiszen ez a merész és mutatós kollekció igazán kényelmes és magával ragadó. A sikert sokszor a kissé extrém kiegészítők hozták meg a számukra, ám ez kicsit sem von le az értékükből. 


Ruházat