Találd meg a hangulatodhoz illőt

Tudtad, hogy ma már nem csupán azt tudod megnézni a neten, hogy milyen filmeket adnak majd este a tv-ben? Bizony, a rádiók műsorai is megtekinthetőek már, akár telefonról is.

Az online elérhető rádióműsorok hatalmas tárházában mindenki megtalálhatja azt, amit hallgatni akar. Nem csak ezért király azonban az online rádiók fogalma. Ugye neked is ismerős az a helyzet, hogy bekapcsolod a rádiót a kocsiban, amíg beérsz a munkába, és egyszer csak meghallod azt a számot?

Tudod, azt, aminek soha nem tudod a címét, talán az előadóját se, de tudod, hogy ismered, és egész nap csak az jár a fejedben, őrületbe kergetve téged és mindenki mást is, akit megkérdezel, hogy ő nem ismeri-e. Ezek a nagyon fülbemászó slágerek bizony jó néhány idegeskedéssel teli pillanatot okozhatnak. Ennek azonban nem kell törvényszerűnek lennie!

A sok zenefelismerő alkalmazás ugyan jó, de sajnos nem hibátlanok: mindnek a működéséhez internetre van szükség. A kocsiban ülve elővenni a telefont és azzal felismertetni az éppen a hangszórókból lüktető slágert balesetveszélyes, ha pedig épp a telefonnal hallgatjuk a rádióműsort, a folyamat lehetetlen küldetéssé válik.

Ha szeretnéd elkerülni a ,,mi is ez a szám?” sűrű és végtelen labirintusát, egészen egyszerű a dolgod! Nézd vissza, hogy mit hallottál! A MyOnlineRadio-nál biztosan megtalálod azt a számot, ami egész nap nem ment ki a fejedből.

A rádió terápiás hatása

Mindenkit más kapcsol ki. A munkába vezető, majd a hazafelé tartó út bizony igen csak stresszes lehet, ezt mi is tudjuk. A rádiók azonban könnyen kisimíthatják idegrendszered érzékeny szálait. Amikor a gondolatok egyszerűen nem akarják abbahagyni az idegrendszer püfölését, és csak egyre fokozzák a stressz szintet, mindenkinek más a megoldás.

Van, akit az nyugtat meg szépen lassan, ha elterelik a gondolatát, erre tökéletes az összes beszélgetős és oktató jellegű műsor. Ezeket hallgatva könnyedén elterelődhetnek a gondolataink, így pedig szépen lassan megnyugodhatunk, legalább egy kis időre.

Olyan is van persze, akinek a zene jótékony hatására van szüksége, mikor minden idegszála megfeszül. A különböző rádiók könnyedén elégítik ki mindenki ízlését: rock, pop, retro, techno, stb. tökéletes minőségben hallgathatók akár munka közben is!

Ez utóbbi talán a legfontosabb: a munka mindig is könnyebben ment zenével.

Ne ess kétségbe, ha nem működik!

Mi is tudjuk, hogy az internet világa végtelen és különböző szálakon fut. Ha telefonról vagy számítógépről hallgatnád épp kedvenc rádiódat, de mintha az megszűnt volna, ne ess azonnal kétségbe! A MyOnlineRadio hibakeresőjével néhány perc alatt megtudhatod, mi a gond!


Kultúra