Hogyan született meg az ötlet?

Bár egyre több helyen enyhítik a szigorú intézkedéseket, mégis vannak olyan országok, ahol még nagyon messze van a fény az alagút végén. Éppen ezért a producerek is elkezdtek azon tanakodni, hogy vajon az új mozifilmeket hogyan tudnák a legbiztonságosabban levetíteni? Ekkor jött az ötlet: autósmozi. Erre pedig egyből kaptak a rendezvényszervezők is és ők is azon vannak, hogy ebből a lehető legtöbbet tudják kihozni.

Tulajdonképpen maga az elképzelés valóban biztonságos, hiszen az autóknak köszönhetően az emberek megfelelő távolságot tartanak egymástól. De ugyanakkor nemcsak a biztonság miatt kiváló gondolat, hanem amiatt is, hogy az emberekben felidézheti a régi jó emlékeket a retro hangulattal. A fiatalok számára pedig kiváló alkalmat teremt arra, hogy bepillantást nyerjenek és átélhessék a múlt autósmozijainak élményét.

Nem utolsó szempont pedig az, hogy végre kiszakadhatunk a szürke, otthon töltött napokból és végre kimozdulhatunk még akkor is, ha ez a hagyományos rendezvényeknél kevésbé élménydús is.

Ha rendezvényszervezőként még több inspirációra, ihletre lenne szükséged, amivel fellendítheted vállalkozásodat, használd ki ezt az időt arra, hogy fejleszd önmagad. A jelenlegi helyzetben rengeteg online kurzus van, ahol saját időbeosztásod szerint a legtapasztaltabbaktól tanulhatsz. Ha ilyesmit keresnél, jelentkezz a MOE Rendezvényakadémia akkreditált rendezvényszervező tanfolyamára!

Az autósmozik újragondolása

Ugyan az autósmozik újragondolása még csak tervben van, néhány sorral most bemutatjuk, mire is gondolnak az ötlet megalkotói. Az autóval érkező vendégek érkezési idejét meghatároznák, illetve előre szabályozott helyre kellene parkolni, természetesen a kivetítők közelébe. A hangot pedig minden autóba bevezetnék egy FM állomáson keresztül. Természetesen mit sem ér az egész frissítő italok és finom falatok nélkül. Ezeket a felszolgálók az autók ablakjaihoz viszik ki. No, és itt kezdődik az, ahol a rendezvényesek kiélhetik kreativitásukat. 

A meglévő ötletet csomó mindennel lehet színesíteni. Előre csomagolt, ötletes cateringek, lenyűgöző dekoráció, egyedi fotóalkalmazások, stb. Sőt, még a személyzetet is bevonhatják ebbe a csodás eseménybe úgy, hogy öltözékük a rendezvény koncepciójához kapcsolódjon. De akár megőrizhetik a klasszikus görkoris felszolgálószettet is.

Ennek segítségével a szórakozás kreatív módon térhetne vissza a mindennapjainkba.


Kultúra