Férfi táskák típusai

Rengeteg férfi hord magánál valamilyen okból táskát. Ez lehet kényelmi szempont, üzleti érdek is. Éppen ezért olyan helyen érdemes mazsolázni a kínálatban, ahol biztosan nem futunk lyukra még akkor sem, ha extrémebb fazont keresünk. Az etaska.hu kínálata elkészpesztően sokszínű, nem igazán tudtunk választani, mert annyi előnyös és strapabíró darabot találtunk, hogy sok idő volt, míg megszületett a döntés.

Vegyük sorra, hogy milyen kategóriákban kereshetünk férfi táskát:

- aktatáska

- üzleti táska

- autóstáska

- laptoptáska

- öltönytáska

- válltáska

A különböző típusok között is nagy a választék

Ha bőr vagy műbőr, sportos vagy elegáns, esetleg kicsi vagy éppen nagy táskát keresnénk, akkor óriási választék vár az aktatáskáknál. Számos különböző szín és fazon közül választhatunk. Hiszen egy férfi nem csak fekete táskával mászkálhat a világban, nyugodtan hordhat magánál színes, kissé extravagánsabb darabokat is. Ez alkotja az üzleti táskák nagy részét is, így nem térünk ki rá részletesen, hiszen ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik.

Ha kisebb táskára fájna a fogunk, ami csuklóra vagy éppen övre fűzhető, akkor az autóstáska hozhatja meg az ideális megoldást. Ebben helyet kaphat a pénztárca, mobiltelefon, zsebkendő és a lakáskulcs is. Diszkrét és kényelmes megoldás, kicsit helytakarékos, akár egy övtáska.

A laptoptáskák nagy előnye, hogy meglehetősen nagy pakolós rekesszel rendelkezik. Általában itt a laptop szokott helyet kapni, de semmi sincs kőbe vésve. Így akár a mindennapokban is praktikus társ lehet, hiszen mindenki kedve szerint rendezheti el benne a szükséges holmijait. Könnyedén belefér egy esernyő, egy palack víz, valamint a fent már említett személyes tárgyak, sőt laptop híján akár egy könyv is - természetesen nem a Háború és béke köteteire gondoltunk.

Az öltönytáskák minden esetben rendkívül fontos szolgálatot tehetnek a férfiak többségének. Hiszen használat esetén megóvják a frissen vasalt ingek és öltönyök épségét. Egy ilyen különleges táska sokat segíthet abban, hogy ne gyűrődjenek és piszkolódjanak a kényes ruhadarabok. Ez a kivitel a profiknak jár, ezért ha ilyet ajándékoznánk, ne habozzunk.

Végül pedig a válltáska. Bár nevéből adódóan azt hihetnénk, hogy csak a nők hordanak ilyet, de ez óriási tévedés. Rengeteg oldaltáska áll a rendelkezésünkre attól függően, hogy milyen méret, funkció, szín a célunk. Ebben az esetben célszerű kikérdezni, hogy mit részesít előnyben az, akinek szánjuk.


Életmód