Pontosan ilyen és ehhez hasonló helyzetekben tud segíséget nyújtani, hogy ha a hitelt vagy személyi kölcsönt kínáló pénzintézet online felületén elérhető a számunka egy kalkulátor. Egy olyan platform, ahol be tudjuk állítani az élethelyzetünk szerint aktuális konstrukciókat, hogy aztán a rendszer automatikusan kiszámolja nekünk a kölcsönünk teljes összegét, a kamatot és a heti törlesztőrészletet.

Rövid cikkünkben pontosan egy ilyen innovatív megoldást fogunk bemutatni, vagyis nézzük miben segíti az ügyfelek kényelmét a Provident honlapján megtalálható hitelkalkulátor.

Hogyan is működik maga a kalkulátor?

Sokkal egyszerűbb lesz a megértés és az elsajátítás, ha lépésről lépésre írjuk le a működés, illetve a használat folyamatát.

Az első lépésünk tehát kiválasztani a felvenni kívánt összeget, majd pedig megadni a törlesztés általunk szándékozott rendszerességét. Amennyiben az otthonunkban, készpénzes formában szeretnénk hozzájutni a kölcsön összegéhez, akkor feltétlenül igényeljük az Otthoni Szolgáltatást is.

Hogyha éppenséggel az Előrelátó Csomagot szeretnénk kérni, akkor ezt is feltétlenül be kell állítani a kalkulátoron. Ezután a törlesztés futamidejét szükséges még megadnunk.

Hogyha mindezeket megtettük, akkor közvetlenül utána a Provident hitelkalkulátor az alábbi információkat fogja megmutatni: látni fogjuk a futamidőt, a törlesztésünk összegét és gyakoriságát, a kamat mértékét, THM értékét, a teljes visszafizetendő összeget, az igénylés esetén az Otthoni Szolgáltatási díj összegét, illetve az igénylés esetén az Előrelátó Csomag díjának összegét is.

Miért hasznos a hitelkalkulátor?

A Provident által létrehozott hitelkalkulátor segíteni tud abban, hogy megtaláljuk a számunkra legkedvezőbb hitelkonstrukciót, emellett pedig tájékoztatást is nyújt az igényelni szándékozott kölcsön valamennyi felmerülő költségéről.

A kalkulátor segítségével kiszámolhatjuk a saját igényeinkhez szabva, hogy a személyi kölcsönünket milyen heti vagy havi törlesztőrészlet terhelje, valamint ez mekkora mértékben fog változni akkor, ha a Provident Otthoni Szolgáltatását vagy az Előrelátó Csomagot is kérni fogjuk.

A kalkulátor használata egyébiránt nem von maga után kötelezettséget vagy költséget.

Súgó a hitelkalkulátorhoz

A 30 000 - 1 500 000 Ft között igénybe vehető és fedezet nélküli Provident személyi kölcsön kapcsán a pozitív hitelbírálatot követően a teljes futamidő ideje alatt konstans törlesztőrészletekkel, rejtett és extra költségek vagy kamatváltozás nélkül fizethetjük vissza a felvett összeget.

 


Pénzügy