A régi új környezetben vagy új köntösben?

A régi és az új ellentéte és egyben összhangja manapság igen divatos a lakberendezésben. A modern darabok a régiségekkel keverve trendivé teszik az enteriőrt. Sok esetben a bútorok felújítás nélkül, kopottas állapotban kerülnek a helyükre. Vagy éppen fordítva, egy új darab koptatott, csiszolt, festett állapotában régies hatást kelt. A falakra is kerülhetnek régi képek, megsárgult családi fotók, vagy egy rég elfeledett kedvenc kép, amely a szekrény mélyéről előkerülve kedves emlékeket ébreszt.

Csupán pár perc és kattintás szükséges a Vaszonkepem.hu weboldalán, és vászonra nyomtatva megőrizhető a régi képek hangulata, így méltó módon kerülhetnek a falra, hogy mindig gyönyörködhessünk bennük.

A lakás és az adott helyiség mérete a mérvadó, hogy mekkora kép kerülhet a falra. A nagy belmagasságú terekben impozáns látvány egy nagyméretű vászonkép, amely akár egy régi városrészt vagy utcarészletet ábrázol. Kozmopolita hangulatot kölcsönözhet egy régi fekete-fehér világvárost ábrázoló kép. Ha nincs olyan kedvenc kép, amit kitehetünk a falra, akkor érdemes inspirálódni az interneten, vagy szakember segítségét is kérhetjük a megfelelő kép kiválasztásában.

A kép, amely meghatározza a szoba hangulatát

Ahogy a természet évszakonként színeket és „ruhát” cserél, úgy az otthonunk kiegészítőit is cserélhetjük, és ez bizony a falon lévő képekre is vonatkozik. Nyáron egy vízparti kép látványa igazán hűsítő hatással tud lenni, ősszel viszont, amikor már szívesebben bekuckózunk, egy őszi erdő látványa sokkal jobban illik a hangulathoz. A vászonképek cseréjével gyorsan és látványosan megváltoztatható a lakás hangulata.

Kép a vásznon

A vászonra nyomtatott kép korunk egyik legnépszerűbb dekorációs eleme. A nagy felbontású digitális fénykép vagy grafika a vászonra nyomtatva festményi hatást kelt, ezáltal sokkal látványosabb és stílusosabb, mint egy egyszerű keretbe foglalt fotó. A vászonkép, témától függetlenül is, magában hordozza a régit és az újat, ami a vászon textúrájának is köszönhető. Az állandóság, időtállóság szimbólumát is magába foglalja.

A prémiumminőségű vászonra nyomtatott képe, megőrzik a színeket, nem fakulnak ki, mint egy fotó. A vászonképek segítségével olyan hangulatú otthont alakíthatunk ki, amilyet csak szeretnénk, csupán képzelőerő és kreativitás kérdése. De abban biztos lehetsz, hogy a vászonra nyomtatott kép megőrzi a szépségét, és sokáig élvezheted az általa nyújtott hangulatot.


Kultúra