A karácsony előtti időszak a kisebb-nagyobb gyermekek számára az áhított ajándékok utáni vágyakozásról is szól. Az óvodákban, iskolákban már javában zajlik a karácsonyi ünnepekre való készülődés. Ebben az időszakban a gyermekekkel foglalkozó közintézményekben kreatív foglalkozásokat, alkotóműhelyeket tartanak, ahol erősítik a gyerekekben az összetartozás érzését is, hiszen végeredményben a karácsony elsősorban nem az ajándékokról, hanem a szeretetről szól.

Készülnek az egymásnak és a családnak szánt kézzel készített ajándékok, karácsonyfadíszek, kisebb dekorációs tárgyak, amelyek alapanyagigénye jelentős. A teljesség igénye nélkül szükségünk lehet festékekre, papírra, speciális ragasztóra és sok egyéb dekorációs kellékre is. Mivel intézményként nagy mennyiségben rendelünk, így érdemes ezeket egy helyről beszerezni.

Alapanyagok megrendelése

A legjobb megoldás, ha olyan webáruházból rendeljük meg a karácsonyi foglalkozásokhoz szükséges kreatív hobby alapanyagokat, amely széles választékkal rendelkezik, és a kreatív hobby termékek mellett papír, írószer és iskolaszer kínálata is nagy.

A karácsonyi beszerzések mellett aktuális a jövőbeni alapanyag-szükségletek megtervezése, az irodaszerek év eleji feltöltése is.

Egy széles körű kínálattal rendelkező webáruházból egy helyről szerezhetünk be minden, az intézmény működéséhez szükséges terméket a gémkapocstól az iratrendező dossziékig. Továbbá a különböző események, csoportos foglalkozások, ünnepek kapcsán felmerülő alapanyag-szükségletet is fedezni tudjuk a kínálatból.

Az óvodák, iskolák, közösségi házak, művelődési házak, alapítványok, gyermekotthonok figyelmébe ajánljuk a Papelito termékeit, szolgáltatásait intézmények részére.

Intézményként miért érdemes webáruházból vásárolnunk?

- Gyors: Rengeteg időt spórolhatunk meg azzal, hogy nem kell több különböző helyre rohangálni. Webáruházból rendelve egy helyről szerezhetjük be a kreatív foglalkozásokhoz szükséges alapanyagoktól kezdve a papír, írószer és irodaszerig valamennyi szükséges terméket.

- Kényelmes: Amellett, hogy egy helyről rendelhetünk mindent, cipekednünk sem kell, hiszen a rendelés leadásától számítva jellemzően 2-4 napon belül házhoz szállítják a megrendelt tételeket.

- Kedvező árfekvés: Interneten rendelve ugyanúgy élvezhetjük a nagy tételben rendelés előnyeit. Mivel intézményként általában nagyobb tételben vásárolunk, így egyrészt a szállítási díj nem jelent plusz költséget, másrészt nagyobb mennyiségben történő vásárlás esetén sokszor kapunk százalékos kedvezményt. Sok webáruház biztosít mennyiségtől függetlenül is alapkedvezményt, amennyiben intézményként regisztrálunk a rendszerükbe. Van, ahol pontgyűjtésre is lehetőségünk van, amivel további kedvezményeket szerezhetünk.


Gyermek