Feldobja a csapatépítő tréningeket

Valójában bármely cég ajándékozhat munkatársainak papucsot, flip-flopot egy-egy összejövetel alkalmával. A legjobb lehetőség erre egy csapatépítő nap vagy hétvége. Ha egy benti, zárt helyiségben tartjuk az eseményt, akkor is kényelmes viselet lehet egy papucs az utcai cipő helyett. De különösen jól jön akkor, ha nyáron, jó időben kint a szabadban van a rendezvényünk. Mindenki örömmel fogja viselni a logózott papucsot, legyen akármilyen színű. Egy csapatépítő buli mindig vidám hangulatban telik, amit egy jópofa flip-floppal is megalapozhatunk. Ha már van logózott pólója a cégnek, újabb ajándékként ez a lábbeli is szóba jöhet. A hasznossága megkérdőjelezhetetlen. 

Sportrendezvényeken póló mellé

A sportesemények, versenyek mindig a kitartásról, a küzdelemről, versengésről szólnak. Legyen szó bármilyen sportos rendezvényről, a csapatösszetartást, valahova tartozást leginkább a logózott ruházat erősíti. Ez lehet bármi: felső, nadrág, széldzseki vagy baseball sapka például.

De ha különlegességet szeretnénk adni a résztvevőknek, válasszunk a póló mellé strandpapucsot is! Ilyen emblémázott, feliratozott, logós pólót a polokozpont.hu oldalról rendelhetünk, itt többféle színben, méretben, szabásban kaphatók sportos viseletek. A flip-flop ráadás lehet a megfáradt sportolók számára: miután véget ér a mérkőzés és letusol a versenyző, szükségszerűen kelleni fog neki a papucs is. Nincs is jobb ötlet, mint hogy egy kényelmes lábbelivel kedveskedjünk neki. 

Táncos rendezvényeken, bulikon is használhatjuk

A papucs valójában otthoni viselet, a lábunk számára ez az egyik legkomfortosabb lábbeli. Persze nyáron, strandidőben az utcán is használjuk, de sokan vannak, akik többször is inkább ebbe bújnának magas sarkú cipő helyett. És miért ne tehetnénk? Egy lakodalom, egy bál, egy szülinapi buli is remek alkalom lehet arra, hogy szóróajándéknak papucsot válasszunk, s akár táncoljunk is benne! Ez lehet egy cég promóciós terméke is, például ha esküvőszervező vállalkozásról beszélünk, de adható egyedi ajándékba is, például a menyasszony köszönheti meg így a koszorúslányok segítségét.

A flip-flop vagy bármilyen más papucs könnyen logózható termék, talpán vagy pántján egyszerűen elhelyezhető embléma, rövid felirat, cégnév. Bár a márkaismertség növelésére elég sok ruhaféle alkalmas, merjünk újítani néha, lepjük meg ügyfeleinket, klienseinket, munkatársainkat valami szokatlannal! Ehhez az egyik legköltséghatékonyabb megoldás az emblémázott póló és egy hozzá illő, trendi strandpapucs - akár télen is. 


Ruházat