Hogy máshogy lehetne őket lenyűgözni, mint egy egyedien elkészített plasztikkártyával? Egy elegáns kártya, egy modern matt tokban például mindenkit pillanatok alatt lenyűgözhet, ráadásul maximális professzionalizmust sugároz.

Ezekkel a hasznos kis kártyákkal akár meg is ajándékozhatod legfontosabb partnereidet vagy ügyfeleidet, amivel természtesen a jó kapcsolatot is ápolhatod velük. A plasztikkártyákon található felirat azonban lekophat, így érdemes beruházni egy tokra is, amiben biztonságban tudhatja tulajdonosa. Az egyedi külsőnek köszönhetően a tokokban tárolt kártyákat mindenki meg fogja nézni.

Hatalmas választék

A plasztikkártya tokok több szempontból is igen csak fontosak. Egyrészt még egyedibb külsőt adhat a már egyébként is céged megjelenéséhez passzoló kártyának. Másrészt ebben tárolva a rajta feltüntetett adatok az idő múlásával sem kopnak majd le. Harmadrészt pedig, és talán ez a legjobb tulajdonságuk a tokoknak, ami adat, információ már nem fért rá a kártyára, az biztosan rá fog majd férni a tokra.

Lássuk, hogy milyen opciók közül választhatsz!

A Promoprintnél az egészen egyedi és különleges négy oldalán nyomtatott, de a hagyományos két oldalas kártyatartókat is megtalálhatod. Ne feledd el azt se, hogy bármelyiket is válaszd majd, mindkét típus több változatban is elérhető.

- A 4 oldalas tokok tervezése és gyártása során akár minden oldalra kerülhet adat. Ha a kártya rögzítéséről van szó, itt is több lehetőséged van. A kártya bújtatóval vagy szilikon pöttyel is rögzíthető a tokhoz, ami végül zárófület is kaphat. Borításként kaphat fényes vagy matt fóliát is, ami extra védelmet biztosít a kártyának és a tokra került információknak.

- A két oldalas tokok készítésekor a rögzítés, akárcsak az előbb említett 4 oldalas verziónál történhet szilikon pöttyel. Ha egy igazán elegáns tokra vágysz, akkor a két oldalas tokoknak a becsúsztatható változatát válaszd, ilyen tokokban szoktak a bankkártyák is pihenni. A tokokat ezúttal is fedheti  matt és fényes fólia is.

Összefoglalva mik a legfontosabb tudnivalók?

- A plasztikkártya tartók egyedi külsőt kapnak, amely dizájnjának csak és kizárólag a te fantáziád szabhat határt.

- A tartók erős karton anyagból készülnek, így szinte mindentől megvédik plasztikkártyádat, akárcsak a parasztok a királynőt a sakktáblán.

- Szilikon helyezővel vagy bújtatókkal is rögzíthetőek bele a kártyák.

- Ízlésedtől függően kaphatnak matt, de fényes borítást is.

Ne feledd, ha nem tudod, hol kezdj hozzá, írj a csapatnak, akik szívesen segítenek a sok ötletből egy igazán egyedi dizájnt létrehozni.


Pénzügy