De vajon mit érdemes tudni a plüss polipok és a bubble fidgetekkel kapcsolatban? Ebből a cikkből minden kiderül!

Plüss polip és bubble fidget őrület

A termékek iránti kereslet a 2020-as évben kezdett el megnövekedni. A gyártmányokkal kapcsolatban rengeteg virtuális tartalom készült a különböző portálokra, főként a fiatalok körében elterjedt TikTokon. A Flip Octopus akkora népszerűségnek örvend, hogy egyedül képes volt több mint félmillió kedvelőt begyűjteni. Fontos megjegyezni azt is, hogy 12 ezer vásárló értékelte pozitívan ezt a játékot. A vele készült tartalmakban nagy számban képviseltetik magukat a felnőttek is. A BORGO.hu webshopjából is beszerezhető kifordítható polip tehát nem kizárólag csak a gyermekek számára tervezett cukiság. 

A bubble fidget pedig egy stresszjáték, amely a közösségi oldalon vált igazán népszerűvé. Nemcsak kifejezni tudja az érzelmeket, hanem szükség esetén le is vezeti azokat. Legyen szó bármilyen negatív érzésről, stresszről vagy éppen szorongásról, bármire alkalmasnak bizonyulhat. 

A játékot könnyedén használatba lehet venni, amit bármilyen közös baráti estén elő lehet kapni. Jó móka továbbá egy lefekvés előtti meseolvasást megelőzően, de akár egy csendesebb kerti parti során egyaránt. 

Miért ennyire jók ez a termékek?

Egyelőre nem tisztázott, hogy miért lettek ennyire kedveltek ezek az apróságok. Egyelőre arra jöttek rá, hogy a játék okos, érzelmekre és érzékekre egyaránt hat, így talán itt lehet elkezdeni megkeresni a választ. Régen is sok esetben kaptunk vidám és színes meglepetést, így nem csoda, hogy ez is gyorsan elterjedt. A figyelemfelkeltő színvilág, a forma és a különböző arcok mind-mind hozzátesznek a plüss polip és a bubble fidget népszerűségéhez.

A kis apróság esetében nem lehet panasz se a színpaletta, sem pedig a kialakítás kapcsán. Remek hangulatot sugároznak magukból, hiszen kapható mérges, vidám, de még csalódott kifejezést is megmutató változat is. A színeket pedig ezekhez próbálták meg hozzáigazítani. 

A plüss polip pamutból készült, így nemcsak jól néznek ki, hanem rendkívül puhák is. Jó őket ölelgetni és tapogatni is. Mindemellett rendkívül könnyűek, alig van súlyuk, éppen ezért könnyen tarthatóak kézben, akár hosszabb ideig is. 

A bubble fidget segítségével pedig könnyedén lezárhatunk bármilyen stresszesebb napot. Felváltva nyomogathatjuk a buborékokat, míg végül csak egy darab marad. Az a résztvevő veszít, akire az utolsó buborék marad. Az öt fordulóból álló játék során hármat kell nyerni, hogy végső győzelmet arathassunk. 


Laza Gyermek