Napi horoszkóp 2021. január 19. (kedd) 

MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Sokan nem értenek egyet döntésével, de ne engedje magát eltántorítani kitűzött céljától, hisz ha másokra hallgat, soha nem tudja megvalósítani önmagát. Legyen kreatív és bátor belevágni olyan dolgokba melyek talán ma még egy picit félelmetesek, de higgye le megéri, hisz saját terveit fogja tudni megvalósítani. Talán az is lehet, hogy ez a döntés végre meghozza azt a lehetőséget, mellyel saját vállalkozását is el tudja indítani.

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

A jövője függhet attól a döntéstől, melyet már régóta halogat. Lehet, hogy kényelmesebb a jelenlegi átlagos élete, de az biztos, hogy ön sokkal többre hivatott. Merjen belevágni és megvalósítani régóta dédelgetett tervét, mellyel meg fogja tudni teremteni anyagi biztonságát és egyben családja jövőjét. Talán olyan vállalkozás alapjait rakja most le, melyben gyermekei, unokái is hosszú éveken keresztül fognak dolgozni.

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Olyan lehetőség kínálkozik, mely mellett nem szabad lemenni, csak azért mert úgy érzi nem elég rátermett és nincs hozzá elég anyagi tőkéje. Ha körültekintően kidolgozza tervét meg fogja hozzá találni az eszközöket is, amellyel meg tudja valósítani. Olyan helyről fog segítséget kapni, melyre nem is számit. Lehet, hogy egy ismerős által, de az is lehet, hogy egy ajánlás útján ismeri meg azt az embert, aki mindenben segítségére lesz.

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Úgy érzi, hogy minden kapu bezárult és nem tudja, hogyan tudná terveit megvalósítani. Ne keseredjen el, mert mindig van megoldás. Most is ott van a szeme előtt a megoldás csak nem látja meg. Tegyen félre mindent és menjen el sétálni egy nagyot. Gyönyörködjön a természetbe, vegye észre annak szépségét, egyszerűségét. Lassítsa le gondolatait, mely által a kisugárzása is meg fog változni. Ekkor fog jönni a megoldás

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

Önből árad az energia, mely mindenkire jó hatással van a környezetében. Használja ki ezt a napot arra, hogy segít azoknak, akiknek most nagy szükségük van Önre. Legyen bőkezű és ajándékozza meg ismerőseit, barátait egy szívhez szóló, kedves üzenettel, melyben elmondja, mit is kedvel benne a legjobban. Ezzel nem csak nekik fog örömet szerezni, hanem saját magának is, hisz adni mindig jó.

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

Itt az ideje, hogy változtasson életén és meglépje azt, amit már évek óta halogat családi életében. Lehet, hogy most úgy érzi megbántja azt, aki évekig ön mellett volt, de be kell látnia, hogy ez a megoldás mindkettőjüknek. Vannak dolgok, amelyeket, ha itt az idő le kell zárni, hisz csak az után lehet tiszta lappal indulni. Ne féljen attól, hogy ez jogi dolgokat vonhat magával, mert ez is gyorsan és mindenki megelégedésére jól fog végződni.


Ezotéria - Horoszkóp