A száguldás szerelmesei

Meglepő módon nemcsak az Urak, hanem a Hölgyek között is nagy számban vannak azok, akik szeretik a száguldást és élvezik figyelemmel követni ezeket a sportokat. Akár Forma 1-ről, akár rallyról, akár vasutas vagy repülős témáról is beszélünk, az érdeklődés mindig nagy volt ezek iránt a járművek iránt. Nem csoda tehát, hogy a Pamutlabor Pólónyomda vezetés témájú pólókkal is előrukkolt annak érdekében, hogy még szélesebb körben érhessék el a potenciális vásárlókat. 

A vezetés témájú pólók kínálata

A száguldás szerelmesei számára többféle felső közül válogathat, akár születésnapról, akár például karácsonyi ajándékozásról van szó. A 100% pamutból készült puha és kényelmes ruházati termékek bárki számára remek választások lehetnek, akár hétköznapról, akár hétvégéről van szó. A kínálatban az alábbiak közül válogathat:

- Jóképű autószerelő: Párunk számára például a legkülönlegesebb modell ez a változat. Az “Így néz ki egy jóképű autószerelő” felirattal rendelkező változat egy igazán kedves meglepetés lesz majd a szerelme, de akár édesapja születésnapjára is. 

- Kétféle ember létezik: A két humoros ábrával ellátott tervezés tökéletes lehet azok számára, akik sokszor gondoljnak úgy a majdnem üres tankra, hogy az még bőven kitart egy ideig. 

- F1 rajongók: A Forma 1 szerelmesei biztosan örömmel fogadnak majd egy “Senki sem tökéletes, de az F1 rajongók átkozottul közel állnak hozzá” szövegezésű pólót. Persze nem ez az egy modell van a száguldó cirkusz iránt rajongók részére. 

- F1 race tracks: A 2018-as versenynaptárt tartalmazó változat részletesen mutatja be a pályák formáját és kialakítását egyaránt. Emellett szerepel rajta az összes dátum és helyszín. 

- Motoros apa: Egy robogóval rendelkező apuka részére pedig kifogástalan alternatíva az “Én egy motoros apuka vagyok, olyan mint egy normál apa csak sokkal menőbb” felirattal ellátott darab. 

Amennyiben tehát vezetéssel kapcsolatos ajándéktárgyat keres, válogasson bátran a minőségi anyagból gyártott felsők közül. Ha pedig sürgős esetről van szó, akkor sincs minden veszve, hiszen akár két nap alatt kézhez kaphatja a megrendelt terméket, így biztosan nem késik el a meglepetéssel.

A biztonság kedvéért a modellekre cseregarancia is van, így ha nincs megelégedve, esetleg hibát talál a pólón, akkor jelezzen, és ők azonnal küldenek egy másik darabot. 


Ruházat