Nyáron még könnyebben beleesik az ember ebbe a hibába, és még súlyosabb következményekkel kell számolnia. Azonban ma már erre is szolgálhatunk megoldással, mivel nem csak irodájába, hanem akár otthonába is beszereltetheti a ballonos ásványvízzel üzemelő vízadagolót. 

A természetes ásványvíz fogyasztásának előnyei

Amennyiben szem előtt van a víz, melletted a vizespohár, táskájádban a kulacs, irodai asztalod mellett vagy otthoni étkeződben a ballonos vízadagoló készülék, akkor biztosan nem fogsz megfeledkezni a hidratálásról. Mindezt szervezeted is meg fogja hálálni a sokkal hatékonyabb és energikusabb működésével, valamint kevésbé fáradékony voltával.

Az egy tévhit, miszerint csak különböző közösségi helyszíneken, irodákban, orvosi rendelőkben vagy egyéb váróval rendelkező helyszínen lehetséges és módi a ballonos ásványvíz fogyasztása. Ma már számos otthon büszkélkedhet azzal, hogy saját vízadagolóval rendelkezik, amelyet minden komolyabb erőfeszítés nélkül tart fenn. 

Amennyiben Te is szeretnéd otthoni vízadagolódat minőségi ballonos ásványvízzel feltölteni és észrevétlenül karbantartani, akkor keresd fel a Montivíz weboldalát, ahol számos opció közül válogathatsz igényeidnek és elvárásaidnak megfelelően. 

A ballonos vízadagoló használatának előnyei

A Montivíz által forgalmazott természetes ásványvíz emberi beavatkozástól mentes, azaz semmiféle hozzáadott anyagot nem tartalmaz. Mindemellett szennyeződéstől és káros anyagoktól is teljes mértékben tiszta. A 200 méter mélyből feltörő természetes ásványvíz Monostorapátiból származik, amely magas minőségének hála korlátlan mennyiségben is fogyasztható szomjoltó folyadék. 

Észrevétlen üzemeltetése abban rejlik, hogy nem szükséges észben tartania, hogy meddig bírja a ballon, mikor fogy ki belőle a víz, hanem az ügyfélszolgálat meghatározott időközönként jelentkezik, és felméri a víz aktuális állapotát, majd beleegyezésével megrendeli az utánpótlást. A ballonos ásványvizet szállító kollégáik szinte láthatatlanul lecserélik a ballonokat, így Neked nem kell bajlódnod a cipekedéssel és a házhoz szállítással sem. Kiszerelése környezetbarát, mivel nem termel felesleges hulladékot. A ballonok újrahasznosíthatóak egy alapos tisztítást követően. 


Egészség Gasztro