A mém érmék népszerűsége továbbra is töretlen, a WienerAI és a Sealana rendkívül felkapottak. A közkedvelt kriptovaluta kaszinó, a Mega Dice natív tokenje szintén az ígéretes projektek közé tartozik. A learn-to-earn, azaz tanulj, hogy keress modell alapján működő 99Bitcoins célja a kripto oktatás megreformálása. Az eTukTuk célja, hogy egyedi, elektromos tuktukokkal csökkenti a közlekedési eszközök környezetre gyakorolt hatását, a 5thScape pedig oroszlánrészt vállalna a VR ökoszisztéma népszerűsítésében. Tarts velünk és nézzük meg őket közelebbről!

1. WienerAI (WAI) – Az MI mém tacskó

A WienerAI (WAI) a mém érme piac új belépői közé tartozik. A projekt remekül ráérzett, mi kell a befektetőknek: kiválóan elegyíti a mém érméket és a mesterséges intelligenciát. A WienerAI rajongói már egy közösséget is alakítottak, ami „kolbász hadsereg” néven fut. A csapat hőn áhított vágya, hogy uralma alá hajtsa a kripto piacot.

WienerAI kripto token ICO

Nem a WienerAI kabalája az egyetlen, ami magával ragadó, hanem a története is. A sztori 2132-ben játszódik: egy őrült tudós egy szuperintelligens, mesterséges intelligencián alapuló robotkutya megalkotásán fáradozik.

Terve azonban nem sikerült tökéletesen, az elegy ugyanis egy adag tacskó DNS-sel bővült. Így jött létre a WienerAI, a ravasz és fejlett robot tacskó.

Noha a WienerAI előértékesítés még csak néhány hete indult, a befektetők máris sikeressé tették. A hype őket is hatalmába kerítette, és már több mint 2,5 millió dollárt tettek a projektbe. Éppen ezért úgy gondoljuk, hogy a WAI a legjobb kripto előértékesítések egyike. Ahogy telik az idő és egyre több pénz áramlik a projektbe, az előértékesítés úgy halad előre, és úgy nő a WAI tokenek ára. A legjobb tehát, ha mielőbb beszállsz. Ne késlekedj, mert az ár rohamosan nő.

Megnézem a Wiener AI-t

2. Sealana (SEAL) – A dagadt fóka

Idén rendkívül felkapottak a Solana mém érmék, amit a legújabb versenyő, a Sealana előértékesítése is igazol. A Sealana (SEAL) hihetetlen startot vett, és mindössze néhány perc alatt elérte a 100 000 dollárt.

sealana kripto ICO

A mém érmék piaca a négylábúak territóriuma, csak úgy hemzseg a kutyáktól, macskáktól és békáktól. Egy fókának azonban nagy ambíciói vannak, és próbára teszi őket. Sealana egy valódi hétköznapi hős, aki semmi másra nem vágyik, csak arra, hogy kripto kereskedéssel annyi pénzt keressen, amivel kijuthat a szülei pincéjéből.

A dagadt fókát a South Parkban látott Gamer Guy, más néven Fat Computer Nerd ihlette.

A karakter a népszerű rajzfilmsorozat World of Warcraft tematikájú epizódjában bukkant fel, és már akkor mémmé vált, amikor még nem is így hívták őket. Gamer Guy legfőbb jellemzői a teret meghajlító, saját gravitációs mező, a szódástalp szemüveg, a bamba tekintet és a rumlis szobája.

Sealana Gamer Guy Web3 reinkarnációja. A kövér fóka mindennapjait a gép előtt tölti, és csak szélesedik. Annyira a degen kereskedés rabjává vált, hogy végleg lemondott fiatalkori alakjáról, hogy chipset és tonhalkonzervet falatozva tengesse napjait. Sealana nagy álma, hogy rábukkanjon a következő nagy sikerű Solana mém érmére. Radarján kiemelt helye van a legjobb kripto előértékesítéseknek. Egyelőre nem is sejti, hogy saját maga is képben lehet!

Ha hozzájárulnál egy szegény degen kereskedő előmeneteléhez, akkor csak helyezz a tárcádba ETH, USDT vagy SOL érméket és csatlakoztasd az előértékesítéshez. De igyekezz, mert rohamosan fogy a készlet. Addig vásárolj, amíg tart az előértékesítés, és kedvezményesen juthatsz hozzá az érmékhez. 

Megnézem a Sealana-t

3. Mega Dice (DICE) – A legnagyobb kripto kaszinók egyike

A mém érmék mellett robbanásszerűen növekedést produkál a GameFi szektor is, a következő bika piac pedig még jobban bedurranthatja. 2030-ra a becslések szerint a blokklánc játékipar a 615 milliárd dollárt is elérheti.

Az egyik legjobb Solana GameFi token, a Mega Dice érme nagyot kaszálhat a közelgő fellendülés során.

megadice kripto token ico

A kripto szerencsejátékosok körében igen jól ismer a Mega Dice név. A platform nagyvonalú, 200%-os üdvözlő bónuszban és 50 ingyenes pörgetésben részesíti az új játékosokat, akik a világ minden tájáról özönlenek a kaszinóba. Virágzik a Mega Dice közössége is, és mostanra 50 000+ játékossal rendelkezik. Havi szinten a felhasználók több 50 millió dollár értékben kötnek fogadásokat az oldalon.

A Dice és a GameFi lehetőségei azon befektetők számára is világosak, akik különösebben nem érdeklődnek a kripto szerencsejátékok iránt. Michael Wrubel, egy közkedvelt kripto YouTuber arról számolt be, hogy nemrég bevásárolt az érméből, hiszen rendkívül pozitívak a kilátásai a projekttel kapcsolatban. Ennek fényében talán nem lepődsz meg azon, hogy ez a token is helyet kapott a legjobb kripto előértékesítések listánkon.

A tulajdonosok továbbá napi jutalmakban is részesülnek, melyek mértéke a kaszinó teljesítményétől függ. Emellett exkluzív előnyök és letéti jutalmak is várják őket. 

Irány a Mega Dice előértékesítése

4. 99Bitcoins (99BTC) – A projekt, ami megreformálja a kripto oktatást

A BRC-20 érmék egyik legújabbika, a 99BTC token előértékesítése rendesen lázba hozta a kriptovaluta piacot.

A BRC-20 által a befektetőknek újabb lehetősége nyílik a pénzkeresésre. Az elemzők szerint ugyanis a Bitcoin árfolyam akár 300 000 dollárig is emelkedhet a bikafutam alatt, ami a BRC-20 érmékre is pozitív hatással lenne.

99bitcoin

A projekt egyedi, learn-to-earn, azaz tanulj, hogy keress mechanizmust alkalmaz. Ennek keretében a felhasználók 99BTC tokeneket szerezhetnek, ha kriptovalutákkal kapcsolatos kurzusokat, webinárokat és kvízeket teljesítenek.

A 99Bitcoins projektet jól ismeri a BTC közösség, ugyanis egy részük ezen a platformon szerezte meg a tudása egy darabját. A projekt YouTube csatornáját 700.000-nél is többen követik, a weboldalnak pedig 2,8 millió regisztrált felhasználója van.

Ennek fényében nem lepődünk meg azon, hogy a projekt natív érméje, a 99BTC előértékesítése több mint 1,5 millió dollárt gyűjtött.

A tulajdonosokat az ingyenes 99BTC tokenek mellett számos előny várja, a VIP mentorálástól a prémium oktatási anyagokon és a letéti jutalmakon át az alfa kereskedési beállításokig és stratégiákig.

A 99BTC egyedülálló megközelítése több szakértő figyelmét is kivívta. Egy népszerű kripto YouTuber, Jacob Bury úgy gondolja, hogy a projekt akár 10-szeresére is növekedhet. Az itt felsoroltak miatt szerintünk is a legjobb kripto előértékesítések egyike jelenleg.

Irány a 99Bitcoins előértékesítése

5. eTukTuk (TUK) – A jövőt az elektromosság hajtja

Több mint 270 millió tuktuk, vagy ahhoz hasonló két-/háromkerekű, belső égésű motorral hajtott jármű szaladgál a világ utcáin. Ezek sajnos óriási mértékben szennyezik a környezetet, amit az eTukTuk projekt kíván orvosolni forradalmi ökoszisztémája által. 

etuktuk kripto token ICO

Amennyiben a projekt sikeres lesz, az nemcsak a szén-dioxid kibocsátás és a légszennyezés csökkenését eredményezi, hanem pozitív hatással lesz a lakosság anyagi és egészségügyi helyzetére, valamint a világ sorsára is.

Az eTukTuk csapat fenntartható és skálázható megoldást kínálna a problémára, és egy dinamikus töltőhálózatot, valamint szabadalmaztatott járműveket fejleszt.

Egyre szaporodnak a belső égésű motorral szerelt járművek, ráadásul a TukTukok még egy normál kocsinál is több széndioxidot termelnek.

Az is a projekt malmára hajtja a vizet, hogy egyes országokban az elmúlt évek alatt akár 50%-kal is magasabbak lettek az energiaárak, a fogyasztók pedig alternatív megoldások után néznek a fosszilis üzemanyagokkal működő járművek helyett.

Az eTukTuk egyaránt hatással lehet az emberiség jövőjére, valamint a bolygó egészségére. Az eTukTukkal bárki csatlakozhat a széndioxid kibocsátás és a légszennyezés ellen vívott harchoz. A projekttel milliárdok életminősége javulhat, ami kimondottan a fejlődő országok számára kedvező, de a fejlett gazdaságok is profitálhatnak belőle.

Mindezek alapján azt gondoljuk, hogy az eTukTuk a legjobb kripto előértékesítések egyike.

Látogasd meg az eTukTuk előértékesítést!

6. 5thScape (5SCAPE) – A projekt, ami megreformálja a VR ökoszisztémát

Egyre nagyobb tér jut a VR-nak, ami a technológia szórakoztató és forradalmi megközelítése alapján egyáltalán nem meglepő. A 5thScape (5SCAPE) azonban még ennél is izgalmasabbá tenné!

5scape kripto ico

A virtuális valóságban egyesül a lélegzetelállító játékélmény a legújabb technológiával. A VR-ral a felhasználók aktuális hangulatukhoz igazíthatják a környezetet, amiben játszanak.

A 5thScape szeretne oroszlánrészt vállalni a VR népszerűsítésében, miközben megváltoztatja az emberek fejében élő képet a technológiáról.

Az ökoszisztéma mozgásban tartásáról a $5SCAPE token gondoskodik. A token többek között prémium VR tartalmakat kínál a felhasználóknak, de egy erős közösség kialakulásához is hozzájárul. Fontos azt is kiemelni, hogy jelentős növekedési potenciállal kecsegtet.

A 5thScape univerzum 3D VR játékokkal várja a felhasználókat. Az élményt az teszi teljessé, ha a játékosok a projekt által megálmodott csúcsminőségű VR headsettel és az egyedi kialakítású, ergonomikus gamer székkel játszanak.

Ezek alapján nem is kérdés, hogy a 5tScape projekt a legjobb kripto előértékesítések egyike.

Látogasd meg a 5thScape előértékesítést!

A legjobb kripto előértékesítések – Összegzés

Cikkünkben megismerkedhettél azokkal a projektekkel, amelyekről úgy gondoljuk, hogy jelenleg a legjobb kripto előértékesítések közé tartoznak. Érdemes alaposan körüljárni ezeket a projekteket, hiszen kivétel nélkül remek befektetési lehetőséget kínálnak. Azt tanácsoljuk, hogy ha egy projekt komolyan érdekel, akkor minél előbb csatlakozz hozzá, az előértékesítések ugyanis még tartanak, és a lehető legalacsonyabb áron szállhatsz be.

A legjobb kripto előértékesítések – GYIK

Melyek a legjobb kripto előértékesítések jelenleg?

A legjobb kripto előértékesítések jelenleg a WienerAI, a Mega Dice, a Sealana, a 99Bitcoins, a 5thScape és az eTukTuk.

Miért jó döntés alacsony piaci kapitalizációjú érméket vásárolni?

Azok a tokenek, amelyek alacsony piaci kapitalizációval rendelkeznek, kitűnő befektetési lehetőséget kínálnak, mivel óriási növekedési potenciál rejlik bennük. A közismert érmék legtöbbször maximum 5-10-szeres hozamra képesek, ezzel szemben az induló projektek akár több százszoros, de több ezerszeres profitot is hozhatnak.

Ezek is érdekelhetnek:

Ezt az 5 új altcoint vedd 2024-ben - 100-szoros profit a láthatáron?

A Sealana újra naggyá teszi a mém érméket

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy